Pencereler ve balkon ve diğer kullanılan açık alanların havalandırılması gerekir. Bu havalandırma sırasında dışarıdan uçan veya yürüyerek içeriye giren böceklerin içeriye girmelerine engel olur ve çalışma şekillerine sahip olan profillere sineklik ismi verilir. Altınoluk sineklik nedir sorusunun bir diğer cevabı ise; sinekliklerin kullanım alanları olarak söyleyebilir.

Sineklik sistemleri kullanıcılara güvenlik sunan, son derece fonksiyonel bir üründür. Çevre ve bütçe dostudur.  Kullanışlı olması ile de ön plana çıkar. Çoğu hastalığa neden olan ve birçok mikrobu taşıması sebebiyle sıkıntı yaratan karasinek ve sivrisinekle mücadele için Altınoluk sineklik sistemleri, evler de bulunan açma kapatma özelliği olan; kapı, pencere, cam balkon havalandırma da için, plastik ve alüminyum, ahşap doğrama ya da demir doğrama gibi türlerde uygulanabilen sistemlerdir. Tufan pen sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Sineklik Çeşitleri

Altınoluk sineklik sistemleri ve türlerini sıralamak gerekirse; stor sineklik, plise sineklik, sürme sineklik gibi çeşitler en çok tercih edilen yöntemler arasında yer alır.  Pileli olan modeller kolay kullanımı ve tasarımı ile dikkat çeker. Haşerelerden korur. Stor olanlar rahat açılıp kapandığı için kullanım açısından kolaylık sağlar.  Stor sineklik sistemleri yayla kurulur bir mekanizma ile çalışır. Bir hareket gücüne sahip olduğu Için kullanılmadığı zamanlarda veya sinekliği açmamızı gerektiren durumlarda küçük bir el hareketi ile kendi kendini toplayan bir Sineklik sistemidir. Sürgülü sistemler de rahatlıkla açılır ve kapanır. Tufan pen sitesinden hizmet alabilirsiniz.

Kaynak: https://www.tufanpen.com/altinoluk-sineklik-sineklik-sistemleri-fiyatlari-tamiri

Editör: Mustafa YILDIRIM