Bölgeler arası Türkiye Amatör Karma Şampiyonası Mayıs – Haziran aylarında başlıyor. Konuyla ilgili açıklama yapan Sadri Atam;
“TFF tarafında daha önce iki yılda bir yapılan Bölgeler arası Amatör Karma maçları Pandemi nedeniyle 2020-2021’de yapılamadı.
2022-2023 UEFA Bölgeler Kupası (UEFA Regions Cup) grup ve ön eleme kuraları çekilerek, gruplar ve müsabaka tarihleri netleşti.
Türkiye, Portekiz, Finlandiya ve ön elemeyi geçecek bir takımla birlikte 4 takımın yer aldığı grup maçları, 15 Ağustos – 9 Aralık 2022 tarihleri arasında oynanacaktır. Grubu birinci bitiren takım 2023 yılında oynanacak Regions Cup finallerine katılma hakkı kazanacaktır.
2022-2023 UEFA Regions Cup organizasyonunda ülkemizi temsil edecek bölge karma takımının belirlenmesi için düzenlenecek olan Bölgeler Karması Türkiye Şampiyonası organizasyonu, 2022 Mayıs ayı sonu veya Haziran ayı başında yapılması planlanmaktadır.
Bizimde bağlı olduğumuz Bursa Bölge karmasına oyuncu kazandırmak ve İlimiz amatör takımlarında oynayan elit sporcuları diğerlerinden bir adım öne çıkarmak amacıyla oluşturacağımız 1983-2003 tarihleri arası doğumlulardan oluşturacağımız Amatör Karmamızın sorumlu yöneticisi Ömer Türedi, antrenörlüğünü de Sabri Atal, Erhan Uslu ve Engin Yıldız yapacaklardır.
Eskişehir Amatör Karması için antrenörlerimiz maçları izleyerek oyuncuları belirlemiş olup, seçilen oyuncularla antremanlara mayıs ayının ikinci haftasında başlayacaklardır” dedi.
   
 

Editör: Mustafa YILDIRIM