Eskişehir'e yeni bir tat getiren Amcabey Baklavaları Ömür Şubesi açıldı.

Orhangazi Mahallesi'nde gerçekleşen açılış törenine MHP Eskişehir Milletvekili M.Nurullah Sazak, MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses, Özel Güvenlik Dernek Başkanı Cengiz Kıvılcım, Şehit ve Gaziler Dernek Başkanı Sevinç Uluçeşme katıldı.

Açılış töreninde konuşan MHP Eskişehir Milletvekili Sazak, "Öncelikle bu işletmeyi açan Murat Yıldız kardeşimi tebrik ediyorum. İşletmemiz Eskişehir'imize Orhangazi Mahallemize hayırlı olsun. Murat Yıldız kardeşimizin açtığı bu işletmeden yenen baklavaların şifa olmasını ve kazancın bereketli olmasını diliyorum" dedi.

MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses ise yaptığı konuşmasında Murat Yıldız'ın açmış olduğu işletmenin Eskişehir'e hayırlı olmasını diledi. Yüceses, "Murat Yıldız kardeşimiz bu dönemde işletme açarak istihdam da sağlamıştır. Kendisine bol kazançlar diliyorum. Allah utandırmasın" ifadelerini kullandı.

Amcabey Baklavaları Ömür Şubesi sahibi Murat Yıldız ise "Öncelikle gelen konuklara teşekkür ediyorum. Eskişehir'imize Orhangazi Mahallemize açtığınız işletme hepimize hayırlı olsun. Sizlere en iyi hizmeti vermek için çalışacağız" dedi.

Yapılan duaların ardından Amcabey Baklavaları Ömür Şubesinin açılışı gerçekleştirildi.

Editör: Mustafa YILDIRIM