Anahtar teslim ev tadilatı alanında hizmet veren pek çok firma bulunmaktadır. Birçok kişi yaşam alanlarına yeni bir tarz ve soluk katmak için tadilat yaptırmak ister. Ayrıca işletmelere de anahtar teslim tadilat işleri yapılmaktadır.

 Sahip olduğunuz İşletmenin görünümünü daha göz alıcı bir dekorasyonla yeni bir görünüme sahip olmasını istiyorsanız işletmenize tadilat ve değişim yapabilirsiniz. İşletme için gerekli olan cafe mobilyaları konseptinize en uygun şekilde tasarlayıp size daha çok kazanç sağlayacak profesyonel bir yerle anlaşabilirsiniz.

Anahtar Teslim Ev Tadilatında Zemin Kaplama

Ev ve işyerlerinde zemin çok önemlidir ve göze çarpan ilk yerlerden biridir. Anahtar teslim ev tadilatı alanında yaptırılan zemin tadilatında, seramik granit kaplama ya da parke kaplama şeklinde olmaktadır. Zemin kaplama da kullanılan granit kaplama genelde hol banyo ve mutfak altlarında varsa balkon veranda gibi açık alanlarında tercih edilmektedir.

Bu alanda granik malzemesinin rengi döşenme şekli işi yapan kişinin zevkine kalmıştır. Zemin kaplamasında, derzli ya da derzsiz döşeme, gider varsa gidere su akıntısı vermek, simetriye dikkat etmek ve döşeme alanında tercih edilecek döşeme malzemesi ve rengi hakkında değişiklik için ibrahim Zorlu sitesi ile iletişime geçebilirsiniz.

Anahtar Teslim Ev Tadilatında Dolap Uygulama

Evinizde ve işyerinizde değiştirmek istediğiniz alanda bulunan dolapların seçimi ve rengi kadar kullanışlı olması da gerekir. Anahtar teslim ev tadilatı kapsamında değiştirilen dolaplar bulundukları alana uyumlu olacak bir şekilde yapılmalı ve yaptıran kişi iş sonunda ortaya çıkan işten memnun kalmalıdır. Dolap konusunda sorun yaşamamak için kesinlikle profesyonel bir bakış açısına bu işi yaptırmalısınız.

Dolap değişimi mutfakta ve banyoda özen gösterilmesi ve dikkat edilmesi gereken bir iştir. Su ile temas etmesi açısından size sorun çıkarmaması için suya dayanıklı ve sonrasında şişme yapmayacak dolap tercih edilmelidir. Bunun dışında temizlik konusunda kolay temizlenebilir ve leke tutmayan dolaplar yaptırılmalıdır.

Anahtar Teslim Ev Tadilatının Sağladığı Faydalar

Ev ve işyerinde bulunan içinde ve dışında gerçekleştirilecek tüm işleri profesyonel bir yerle anlaşarak o yere verdiğinizde o işyeri anahtar teslim ev tadilatı yapmış olur. Evinizi parça parça yani oda oda yaptırmak yerine toplu bir şekilde anahtar teslim komple tadilat yaptırmak sizin için daha avantajlı ve az maliyetli olacaktır. Farklı alanları farklı zamanlarda yaptırmak yerine hepsini bir arada bir yerle anlaşarak yaptırdığınızda hem zaman kaybı yaşanmaz hem de daha az zahmetli ve uygun fiyatlı olur.

Evinizin ve işyerinizin tüm yaşam alanları daha yaşanabilir bir hal alır ve Isı, nem, koku ve buna benzer tüm yaşamsal durumlar tadilat işlemi sonunda ilk günkü haline gelir ve sağlıklı ve konforlu bir yaşam alanı oluşur. Profesyonel bir yerden destek alarak yaptırdığınız yenilikler daha kullanışlı, modern, şık ve ferah olur. Daha fazla bilgi için ibrahim zorlu sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Kaynak: https://www.ibrahimzorlu.com/anahtar-teslim-ev-tadilati/

Editör: Mustafa YILDIRIM