HABER : AYDIN SARIOĞLU 
KAMERA : AYDIN SARIOĞLU 
ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’de 4 gün önce bir kahvehaneye silahlı saldırıda bulunarak 1’i polis 3 kişinin yaralanmasına neden oldukları ileri sürülen ve İstanbul’da yakalandıktan sonra Eskişehir'e getirilen 3 şüpheli, polis ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi. 
Alınan bilgiye göre, Emek mahallesi Dilek caddesi üzerinde bulunan bir kahvehaneye 10 Ekim 2014 tarihinde saat 00:30 sıralarında şüpheliler Ö.O.P., R.Y. ve S.E.’nin tabanca ile ateş açması sonucunda sivil polis memuru Nedim Ş. (40) ile kahvehanede bulunan Muhsin K. (35) ve Faruk K. (32) yaralanmıştı. Yaralılar olay sonrasında kaldırıldıkları çeşitli hastanelerde tedavi altına alınırken, 3 şüpheli kayıplara karışmıştı. 
İSTANBUL'DA YAKALANDILAR 
Olay sonrasında çalışma başlatan Asayiş Şube Müdürlüğü’ne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri, şüphelilerin kaçmış olabileceği yerleri belirledi. Belirlenen mekanlar çerçevesinde çalışmalarına yoğunlaşan ekipler, Eskişehir’e yakın olan Kütahya, Afyonkarahisar’da da incelemelerde bulundu. Bunun ardından 3 şüphelinin İstanbul iline kaçtığının belirlenmesi üzerine Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı özel bir ekip, İstanbul’a gitti. Burada İstanbul Asayiş Şube Müdürlüğü çalışanları ile işbirliğinde yürütülen çalışmalar doğrultusunda 3 şüpheli, kullandıkları sahte kimlik ile dolaşırken olaydan 72 saat sonra yakalanarak gözaltına alındı.
BİZİ NASIL BULDUNUZ
Öte yandan şüphelilerin Eskişehir’den gelen polis memurlarını gördükten sonra ‘Bizi nasıl burada buldunuz’ diyerek şaşırdıkları da iddia edildi. İstanbul’da yakalanan 3 şüpheli daha sonra Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü’ne getirildi. Burada ifadeleri alınan şüpheliler, işlemlerinin tamamlanmasının ardından bugün adliyeye sevk edildi.
Editör: TE Bilişim