İstiklal mahallesi Santral sokağın girişi dar olmasına rağmen büyük araçların sürücülerin ısrarla sokağa girmesi kazalara neden oluyor.

Birkaç gün önce sokakta  bulunan aydınlatma direğini büyük araç tarafından çarpıp parçalanmasından sora Elektrik şirketi elemanları aydınlama direğini söküp, sarı bir kutu içine alarak ‘dikkat tehlikeli’ yazarak koruma altına almışlardı.

Ancak büyük araç sürücüler bu dar sokağa girme çabaları sonrası bir sürücü ‘dikkat tehlikeli’ yazılı kutunun üzerinden geçti.  Sokak esnafa bu duyarsız sürücülere tepki göstererek, “Sarı kutu içine alınan ve elektrik kabloları bulunan kutuyu adeta ezmiş üstünden geçmiş kendi hayatını hiçe saydığı gibi büyük bir tehlikeye neden olan sürücü ne yaptığının farkında değil ezdiği bu kutu içinde bulunan kablolar şimdi ezildi ve elektrik olup olmadığını bilmiyoruz. Varsa yayalar ve araçlar üstünden basarak ve lastikleriyle geçiyor şimdi bu büyük tehlikenin kimse farkında değil bizden uyarması bu ezilmiş kutuyu yeniden yapmaları kaldırılan aydınlatma direğinin tekrar yenisi koyulması ve bir daha bu dar sokaklara kamyonların büyük araçların girmemesi için önlem alınması gerekiyor” diye düşüncelerini dile getirdiler.

Editör: TE Bilişim