Muğla’nın Bodrum ilçesinde trafik kazasında yaralanan ve 17 gündür verdiği hayat mücadelesini kaybeden Eskişehirli minik yelkenci Ada Uz gözyaşları içinde toprağa verildi. 
5 Haziran Pazar günü Bodrum Turgutreis Mahalleside evlerinin önündeki yoldan karşıya geçerken bir otomobilin çarpması sonucu ağır yaralanan 10 yaşındaki Ada Uz 17 gün verdiği yaşam savaşını kaybetti.
Kazanın ardından Bodrum Acıbadem Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Ada Uz, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak vefat etti Ada'nın vefatı tüm Bodrum’u yasa boğdu.
Bu sene İlkokul 4 sınıfı bitiren ve çok parlak bir öğrenci olan Ada Uz, önümüzdeki eğitim döneminde ortaokula başlayacaktı. Eskişehirli olan aile, Oya Erol ve İnşaat Mühendisi Ömer Uz çiftinin tek çocukları olan Ada'nın vefatı sonrası  acıya boğulurken, Uz ailesinin dostları da sosyal medya üzerinden üzüntülerini ve taziyelerini bildiren mesajlar ile ailenin acısına ortak oldular.
Ada Uz’un Turgutreis Yalı Camiinde ikindi namazının ardından kılınan cenaze namazının ardından Karabağlar mezarlığına defnedildi.
Editör: TE Bilişim