AYDIN SARIOĞLU 
ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’de içki içtiği gerekçesiyle kocasını bıçaklayan ve polis tarafından gözaltını alınan kadın, çıkartıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. 
Alınan bilgiye göre, Gökmeydan mahallesinde 19 Mayıs caddesinde bulunan evlerinde Müjde D., ile kocası Hakan D. arasında içki içme meselesi yüzünden bir çok defa tartışma yaşandı. Müjde D. eşini bir daha içki içmemesi için uyardı. Ancak olay günü eve içkili gelen Hakan D. ile eşi Müjde D. arasında yeniden ‘İçki içme’ meselesi yüzünden tartışma çıktı. Çıkan tartışma sonucundan Müjde D., mutfaktan aldığı bıçakla eşini bıçaklayarak yaraladı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekipleri, yaralıyı Eskişehir Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. Tedavi altına alınan yaralının hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. 
Öte yandan, olay sonrasında gözaltına alınan Müjde D., Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Burada işlemleri tamamlanan Müjde D. 6 aylık çocuğuyla birlikte adliyeye sevk edildi. Tutuklanan Müjde D., çocuğu ile birlikte H Tipi kapalı Cezaevi'ne konuldu.
 
Editör: TE Bilişim