GÜLÇİN ÖZDEN 
ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’de eşiyle tartıştıktan sonra evinden çıktığı iddia edilen şahsın Porsuk Çayı’nda cesedi bulundu. 
Edinilen bilgiye göre, Gökmeydan Mahallesi Kentpark içindeki güvenlik görevlileri, park içinden geçen Porsuk Çayı’nda bir şahsın yüzüstü durduğunu fark etti. İhbar üzerine olay yerine polis, 112 Acil Servis ve itfaiyeye bağlı dalgıç ekibi sevk edildi. Dalgıçlar tarafından sudan çıkarılan şahsın hayatını kaybettiği tespit edildi. Kimlik tespiti yapan polis ekipleri, cesedin Mecit Yansalar’a (33) ait olduğunu belirledi. Yansalar’ın tartıştıktan sonra eve dönmemesi üzerine meraklanan eşi ise, karakola giderek kayıp ihbarında bulundu. Polis ekiplerince olay yerine getirilen kadın, eşinin cansız bedeni ile karşılaşınca sinir krizleri geçirdi. Şahsın cesedi, otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı.
Eşi ile tartıştıktan sonra evden ayrıldığı iddia edilen Mecit Yansalar’ın, sabahın erken saatlerinde olay yerine yakın bir köprüden atlayarak intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor.

Editör: TE Bilişim