Eskişehir’de Prof. Dr. Gülten Seber ile Prof. Dr. Sinan Seber’in küçük oğlu A.C. S., çıktığı binanın 5’inci katından atlayarak canına kıydı.

Sabah saatlerinde bir kişinin Atatürk Bulvarı'nda bir iş yerinin 5’inci katından atladığı ihbarını alan polis ekipleri, kısa sürede olay yerine intikal etti. 112 Sağlık ekipleri, 
A.C. S.(35) olduğu belirlenen yaralıyı yaptıkları ilk müdahalenin ardından Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne götürdü. Burada yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamayan A.C. S.'in cenazesi, otopsisi yapılmak üzere hastane morguna kaldırıldı.
Yapılan araştırmalar sonrasında hayatını kaybeden 
A.C. S.’in Osmangazi Ünviersitesi’nde görevli ünlü psikiyatri uzmanı Prof. Dr. Gülten Seber ve ortopedi uzmanı Prof. Dr. Sinan Seber’in küçük oğlu olduğu ortaya çıktı.
Olay sonrasında yazılı açıklama yapan Seber ailesi, “Bugün oğlumuz 
A.C. S.’i kaybettik. Biz, anne-baba ve kardeşleri, çok büyük bir acı içindeyiz. A.C. S., Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Makine Bölümü’nden mezun oldu ve aynı bölümde yüksek lisans yaptı; aynı üniversitenin Matematik Bölümü'nde ise yüksek lisans eğitimine devam etmekteydi. Sinema, felsefe, edebiyat alanlarıyla ilgili bir entelektüeldi. Oğlumuzun Ay Yankısı adlı şiir kitabı vardır. Acımız çok büyüktür. Henüz cenaze töreni planı netlik kazanmamıştır. Acımızı paylaşan tüm dost ve yakınlarımıza çok teşekkür ederiz” ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilişim