Eskişehir’de kimliği belirsiz bir sürücüsü, aracı ile çarptığı sokak köpeğini yaklaşık 10 metre sürükleyerek yakınlardaki su kanalına atarak ölüme terk etti.
Olay Yeşiltepe Mahallesi’nde bulunan Kökdere Sokak ile Bilgeç Caddesi kesişimin de meydana geldi. Çevredeki vatandaşların iddialarına göre kimliği belirsiz bir araç sürücüsü sabah saatlerinde karşıdan karşıya geçmeye çalışan sokak köpeğine çarptı. Sürücü çarpma sonucunda aracından inerek sokak köpeğini yakınlardaki su kanalına yaklaşık 10 metre sürüyerek atarak olay yerinden uzaklaştı. 
Meydana gelen kaza hakkında konuşan mahalle sakinlerinden Ahmet Tokmakçı isimli vatandaş, buna benzer olaylarla çok karşılaştıklarını ve yetkililerin çözüm bulması gerektiğini söyledi. Tokmakçı, "Sabah 6 buçuk7 gibi köpeğe vurup kanala atmışlar. Yazık hayvana. Bu şekilde çarpıldıktan sonra ilgililerin gelip alması gerekiyor. Böyle olaylarla çok karşılaşıyoruz. Yetkililerin çözüm bulmalarını istiyoruz. Sabah saatlerinde trafik yoğun oluyor. Olay nasıl gelişti tam bilmiyorum ama çarpan arkadaşında yetkililere haber vermesi gerekirdi. Dört yol ağzı olduğu için trafik yoğun oluyor. Kazalar çok oluyor burada. Hayvanlar olsun, arabaların çarpışması olsun" dedi.
 
 

Editör: TE Bilişim