DİĞER FOTOĞRAFLAR HABERİN SONUNDA

AYDIN SARIOĞLU 

ESKİŞEHİR (İHA) - Eskişehir’de apartman sahibi olduğu öğrenilen 84 yaşındaki kadın, evinde bıçaklanıp, kafası tuğla ile ezilerek öldürüldü. Cinayet, telefon kulübesinden yapılan ihbarla ortaya çıktı. 
Alınan bilgiye göre, Kırmızıtoprak Mahallesi Arslan Sokak’ta bulunan bir apartmanın sahibi olan Meliha Yiğitoğlu (84), kimliği belirsiz kişi veya kişilerce sol göğsünden bıçaklanıp, kafası tuğla ile ezilerek öldürüldü. Şüpheliler, bağırmasını önlemek için yaşlı kadının ağzını da bez parçası ile kapattı. Cinayet ise, Yiğitoğlu’nun evinin altında bulunan telefon kulübesinden polise yapılan ihbarla ortaya çıktı. Kısa sürede olay yerine gelen Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, çevre güvenliğini alarak olayla ilgili çalışma başlattı. Bu sırada olay yerine gelen olay yeri inceleme ekipleri telefon kulübesinden parmak izi aldı. Yiğitoğlu’nun cenazesi, otopsi yapılmak üzere Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Yiğitoğlu’nun cenazesi apartmandan çıkarıldığı esnada komşuları gözyaşlarına hakim olamadı. 
Meliha Yiğitoğlu’nun sahibi olduğu apartmanın yenilenmesi için bir müteahhitle anlaştığı öğrenildi. Cinayeti ihbarda bulunan şüphelinin işlemiş olabileceği ihtimali üzerinde duran polis, olayla ilgili geniş çaplı inceleme başlattı.
Editör: TE Bilişim