Eskişehir'de en az 8 bin 500 kişinin içebileceği ve piyasa değeri 125 bin lira olan uyuşturucu madde ile yakalanan zehir taciri adliyeye sevk edildi. 
Eskişehir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü, sokak satıcılarına yönelik çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda yapılan çalışmalarda 1 şüpheli yakalanırken, en az 8 bin 500 kişinin içebileceği ve piyasa değeri 125 bin lira olan uyuşturucu ele geçirildi. Ekipler tarafından şahsın üzerinde ve ikametinde yapılan aramada; 1 kilogram 630 gram bonzai maddesi, 2 kutu lyrica 300 miligram 35 adet kapsül hap, lyrica 150 miligram 14 adet hap ve uyuşturucu maddenin ölçümünde ve tartımında kullanıldığı değerlendirilen 1 adet saydam renkli su bardağı ele geçirildi. Ayrıca operasyonda piyasa değeri 125 bin lira olan uyuşturucunun yakalanması sonucu en az 8 bin 500 kişinin içebileceği zehir ele geçirilmiş oldu.
Öte yandan yakalanan şüpheli hakkında "Uyuşturucu Madde Kullanmak ve Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak" suçundan yasal işlem başlatılarak adliyeye sevk edildi.

Editör: TE Bilişim