Önemli duyularımızdan biri olan işitme, hayatın her alanında bizlere yaşamsal faaliyetlerimizi sürdürebilmemiz açısından büyük katkı sağlamaktadır. İletişim, müzik dinlemek, uyarı seslerini işitmek ve benzeri pek çok madde sıralanabilir. Fakat hastalıklardan dolayı işitme bozukluğu veya işitme kaybı durumlarına sıklıkla rastlanılmaktadır. Asil İşitme Cihazları müşteri memnuniyetini ön planda tutarak en güvenilir ve kalite cihazları uzman ekibi ile satışa sunmaktadır.

 Merkezi İstanbul olan bu firma gelişen teknolojiyi yakından takip ederek pek çok farklı özellikleri bulunan estetik görünümlü cihazların satışını işitme cihazı sgk 2022 yılında da güvenceyle sizlerle buluşturmaktadır. Evden çıkamayan hastalar içinde kolaylıklar sağlayan firma; işitme testi, işitme cihazı denemesi ve kalıbı, cihaz tamiri ve kulak tıkacı gibi hizmetler vermektedir.

İşitme Cihazı Ücretleri Hakkında

İşitme bozukluğunun veya kaybının derecesine göre cihazlarda değişiklik gösterdiği gibi, cihazların özelliklerine göre fiyatları değişiklik göstermektedir. En uygun ve kaliteli cihaza sahip olabilmeniz firmanın öncelikleri arasındadır. Hastalarına büyük bir hassasiyet ile yaklaşarak uzman ekibi ile müşteri memnuniyetini ön planda tutmaktadır. işitme cihazları fiyatları 2022 yılında yine başlangıç fiyatı olarak ortalama fiyat ile satışa sunulacaktır. Cihazların estetiksel açıdan görünümü, sergilediği performans, özelliklere göre fiyatları değişebilmektedir. SGK anlaşması önemli etken olmakla birlikte, emeklilere özel indirimlerde bulunmaktadır. Kredi kartına taksit imkanıyla sizler satışa sunulmaktadır. Daha fazla bilgi için web sitesini ziyaret edebilir, randevu alarak görüşme sağlayabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim