Tepebaşı Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, geçtiğimiz sezon şampiyon olarak kazandıkları Eskişehir il kupasını Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç’a getirdi.

Meclis salonunda gerçekleşen buluşmada Başkan Ataç, voleybol takımının yanı sıra kulüp yöneticileri ve antrenörler ile bir araya geldi. Kulüp faaliyetleri hakkında bilgiler alan Başkan Ataç, geçtiğimiz sezon kazanılan Eskişehir il kupası ve küçükler kategorisinde kazanılan Türkiye 9.’luğu derecelerinden dolayı oyuncu, yönetici ve çalıştırıcıları tebrik etti.

“Eskişehir’imize hep onur yaşattınız”

Başkan Ataç, “Kızlarımız oldukça başarılı bir sezonu geride bıraktı. Takımımız hoca ve yöneticilerimiz ile birlikte başarılı bir mücadele içinde. Türkiye’de parmak ile gösterilen bir takım haline gelmeyi başardınız. Kendi öz çocuklarımız ile altyapımız ile bu günlere kadar geldik. Bizleri asla mahcup etmediniz, Eskişehir’i başarı ile temsil ettiniz. Sporda kazanmak da kaybetmek de var. Zaten büyük bir hırsımız da yok ama kızlarımızın başarısı ile daima övünç duyduk. Eskişehir’imize hep onur yaşattınız, her biriniz ile iftihar ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Genç voleybolcular da Başkan Ataç’a spora ve sporcuya verdiği desteklerden ötürü teşekkürlerini iletti.

Editör: Mustafa YILDIRIM