ETO Başkanı Metin Güler Cumhuriyetimizin Kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün vefatının 84. yıldönümüne ilişkin mesajında şunları söyledi; “84 yıl önce son yolculuğuna uğurlanan Cumhuriyetimizin Kurucusu ve Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü kaybetmenin hüznünü aradan geçen onca zamana rağmen derinden hissediyoruz.

 Çünkü Atatürk, Türk milleti için yalnızca bir lider değil aynı zamanda başkomutan, milli mücadelemizin ve bağımsızlık zaferimizin öncüsü ve cumhuriyetimizin de banisiydi. 

Yaptığı devrimlerle milletimizin refahını kısa sürede artıran, yeni kurulmuş olmasına rağmen ülkemizi muassır medeniyetler seviyesine taşıyan Atatürk başardığı ilklerle sadece milletimizin değil tüm dünyanın takdir ettiği bir önderdi.

Atatürk’ün o dönemde imza attığı devrimleri, milletimize ve vatanımıza olan sevgisini her geçen gün daha da iyi anlıyor ve gönlümüzdeki olan yerini çok daha da yükseğe taşıyoruz. 

Bu duygu ve düşüncelerle, Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü ebediyete intikal edişinin 84. yıldönümünde rahmetle, saygıyla ve minnetle anıyoruz.”

Editör: Mustafa YILDIRIM