Çeviri de profesyonel hizmet sunan, hızlı ve uygun fiyatlı tercümanlıkta her alanda çözümler üreten MineTranslate Noter Yeminli Tercüme Bürosu sektöründe en tecrübeli ve eski bir firmadır. Pek çok alanda kaliteli ve güvenilir hizmet sağlayarak müşteri memnuniyetini sağlamaktadır. Çeviri ihtiyaçlarına doğru şekilde yaklaşım sergilemektedir. Ataşehir Tercüme olarak da birçok bölgede hizmet sunmaktadır. Geniş kitleye sahip uzman ekipleri ile her dilin kendi jargonuna göre çeviri yapmaktadır. Müşterilerine sağladığı hizmetlerden bazılarını sizler için listeledik.

·       Danışmanlık

·       Tüm Dillerde Çeviri

·       Resmi ya da Özel Çeviri Hizmeti

·       Akademik Alanlarda Çeviri

·       Noter, Valilik, Konsolosluk ve Dışişleri Bakanlığı Tasdik Hizmeti

Gibi geniş alanlarda hizmet sağlamaktadır. Ataşehir Yeminli Tercüme ile çeviri ihtiyaçlarınızı güvenle karşılayabilirsiniz. Ataşehir noter tercüme ile baştan sona kaliteli hizmet alabilirsiniz. Detaylı bilgiler için minetranslate.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Simultane Cihaz Kiralama Hizmeti

Her alanda kanıtladığı başarılı çeviri hizmetlerini, tecrübeli teknik kadrosu ve uzman tercümanları ile daima zirve de kalmayı başarmıştır. Simultane cihazlar eş zamanlı çeviri hizmeti sağlayan uygun teknik ekipmanlara verilen isimdir. Konferans, resmi ya da özel alanlarda kullanılarak; ses yalıtımlı kabinler içerisindeki tercümanların, konuşmaları kulaklıkla dinleyerek gerekli dillere çevirmesiyle aktarmasına fayda sağlamaktadır. Uluslararası kongrelerde çok sık kullanılmaktadır. 188 dilde bu hizmeti sağlayan firma başarılarına başarı katmakta ve gelişimini sürdürmektedir. Detaylı bilgi için web sitesini inceleyebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM