Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız MÜSİAD Eskişehir Şube Yönetimi ve Dernek üyeleriyle bir araya geldi.

 Eskişehir  Valisi Erol Ayyıldız Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Şubesini ziyaret ederek MÜSİAD Eskişehir Yönetimi ve Dernek üyeleri ile bir araya geldi. Vali Ayyıldız’ ın Derneği ziyaretinde MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

 Erol Ayyıldız “MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Yönetimi ve üyeleri ile bir araya gelerek şehrimizin gündemi ile ilgili istişareler yaparak fikir alışverişinde bulunduk. Ülkemizin ekonomik yönünden hızla büyümesinde ve gelişmesinde sivil toplum kuruluşlarının önemli rol oynadığını belirten Vali Ayyıldız, şehrimizin daha çok büyümesi ve gelişmesi için en iyisini yapmaya çalıştıklarını söyledi. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesinin Değerli  Başkanı Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman “Değerli ve Kıymetli Valimiz Sayın Erol Ayyıldız’ ı derneğimizde ağırlamaktan dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek Sayın Ayyıldız’ a MÜSİAD Eskişehir Şubesi Faaliyetleri ve çalışmaları hakkında bilgiler vererek şehrimiz ile ilgili istişarelerimiz oldu karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Bu nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Ayyıldız’ a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM