Kelime anlamı “acılı aşk şarkısı” olan bachata Dominik Cumhuriyeti’nin yerel sosyal dansı olarak bilinir. Romantik bir dans türü olan Bachata daha çok gitar eşliğindeki müziklerle yapılmaktadır. Hareketliliği kademe kademe artan romantik dans bachata kursu eşlerin en çok tercih ettiği dans türlerinden biridir. Danskeyfi Altunizade okulunun başarılı ve alanında uzman bachata dans hocaları tarafından verilen bachata dansı eğitimlere zamanında katılım sağlanırsa kısa sürede öğrenilir.

Bachata kursu genellikle 2 ile 4 ay arasında sürmektedir. Birçok kişi boş zamanlarında hem dans öğrenmek için hem de sosyal bir hobi edinmek için bachata kursu başvurusunda bulunarak eğitim alır.

Bachata Kursu Seçimi

Dans tutkunlarının tercihleri arasında ilk sıralarda yer alan bachata dansı için kurs seçimi yapılırken dans okulunun iyice araştırılması gerekir. Fiyat ve eğitim alanların online platformlardaki yorumları okunarak ve kurs fiyat karşılaştırmaları yapılarak bachata kursu seçimi yapılmalıdır. Danskeyfi Altunizade Türkiye’nin en büyük alanına sahip dans okulu olarak birçok kişinin memnuniyetle dans eğitimi aldığı okul olarak sıklıkla önerilmektedir.

Bachata kursu danslarının eğitim süresi ve ders saatleri de kurşun seçiminde oldukça etkili olmaktadır. Bachata kursu süreleri dansın iyi bir şekilde ve kalıcı olarak öğrenilmesi açısından önemlidir. Danskeyfi Altunizade dans okulunda bachata kursu, uygun ekipmanlar ile ortamda alanında uzman dans hocaları tarafından dansçıların istediği saatte verilmektedir.

Kaynak: https://danskeyfialtunizade.com/bachata-kursu/

Editör: Mustafa YILDIRIM