Görünüşü itibariyle oldukça retro bir hava veren bambu mobilyalar, artık sadece kafe ve restoran tarzı yerlerde değil evlerimizde de tercih ettiğimiz bir ürün.  Bahçeler, balkonlar, bambu takımları ile birlikte çok bir görünüme kavuşuyor. Kullanan herkesin konfor bakımından da sevdiği bambular için açık ve kapalı alanlar kullanım imkanı cezbedici bir özelliktir.

Bambu bahçe takımı seçenekleri ile bahçelerinizde yemyeşil bir görüntü içerisinde misafirlerinizi konforlu bir şekilde ağırlayabilirsiniz. Ya da balkonunuzu adeta bir bahçe havasında göstermek için her kapasiteye ve ebata göre bulabileceğiniz bambu balkon takımı çeşitleriyle konforunuzu sürdürebilirsiniz.

UludağBambu’da tüm alanlarda kullanıma uygun olarak çeşitli kapasite ve renklerde bambu ürünlerini bulabiliyorsunuz. Bambu koltuk takımı gibi daha birçok seçeneğe sitemizden ulaşabilir, bambu mobilya konforunu çok daha avantajlarla yaşayabilirsiniz.

 

Renk ve Model Çeşitlerinde Farklı Seçenekler

Bambuların yapımı oldukça kolaydır. Doğada fazla bulunan bambu ağaçlarıyla yapılan bu ürünler istenildiği takdirde rattan, ceviz gibi malzemelerden de üretilebilmektedir. Ürün takımları oluşturulurken kullanılacağı alanla göz önüne alınır. Eğer daha çok sunum tarzı işlerinizde kullanılacaksa masa ebatları daha alçakta olabilir.

Ama yemek masası olarak da bir kullanımınız olacaksa bambu ile yemek takımı oluşturabilirsiniz. Masalar daha yüksek olabilir. Bambu koltuklarda 2’li ve 3’lü gibi seçenekler olabilir ya da L koltuk ile de bir takım tercih edilebilir.

UludağBambu’da bambu balkon takımı, bahçe takımı ve masa takımı seçenekleri içerisinde ihtiyacınız her modele ulaşabilirsiniz. Üstelik bunlarda açık ve koyu renklerle birlikte ceviz, beyaz, gri gibi renk tercihlerini de yapabilmektesiniz.

 

Evinize Ferahlık Katacak Bambu Takımları

Naturel renklerle tercih edilmiş bir bambu koltuk, üzerinde soft renklerden tercih edilen minder ve koltuk battaniyesi. Herkesin kafasında canlanan eminiz ki oldukça huzurlu bir ortamdır. Hemen pencere kenarında konumlandırılan bu dekoratif tercihle birlikte ortamınızda çok olumlu bir enerji yaratabilir ve evinize ferahlık katabilirsiniz.

Elbette bu tercihler herkesin zevkine göre değişecektir. Ancak bambu nerede kullanılırsa kullanılsın, ortamın enerjisini yükselten ve ferahlık katan bir özelliği vardır. Büyük ve kaba materyallerden olan mobilyalar, dışarıdan bakıldığında çok da iç açmaz. Ama bambular hem hafif yapıda olması hem de direkt olarak doğadan alınan materyallerin şekillenmesiyle oluşturulduğundan kullanıcılara daha hoş gözükecektir.

 

Adresinize Güvenle Teslimatta Uludağ Bambu Avantajları!

Örgü yöntemi sayesinde koltuklarda, sandalyelerde ve masalarda çok farklı desenlerin elde edildiği bambu mobilyalar, bulunduğu her ortamın dekorasyonunu öne çıkaracaktır. Aslında kullanım tarihçesi olarak çok eskilere dayanan bir materyal olsa da günümüzde mobilyalar, duvar dekorasyonu, aydınlatma eşyaları vb. daha birçok üretimde ana materyal olarak da tercih edilmeye başlanmıştır. Bambu mobilya olarak tercih edeceğiniz ürünlerde UludağBambu sizin için özel modelleri bulunmaktadır. İç veya dış mekanlarda kullanımınız için her türlü kapasite seçeneğinde bir ürünü bulabilir ve çok avantajlı fiyat seçenekleriyle bunlara sahip olabilirsiniz. Online olarak siparişlerinizi web sayfamızdan oluşturduktan sonra belirtilen süre içerisinde ürünler adresinize teslim edilir.

Editör: Mustafa YILDIRIM