Eskişehir Baro Başkanı Mustafa Elagöz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı  Nuray AKÇASOY’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Baro Başkanı Av. Mustafa Elagöz, Eskişehir Kent Konseyi Başkanı  Nuray AKÇASOY’u ziyaret etti. Ziyarete  Eskişehir Barosu Yönetim Kurulu üyesi Av. Hüseyin Akçar ve Kent Konseyi Genel Sekreteri Ahmet Kapanoğlu’da katıldı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Akçasoy, “hukukun temel taşlarından biri olan savunma görevini yerine getirmek adına büyük bir özveriyle çalışan başta Sayın Elagöz’e ve tüm avukatlarımıza   şahsım ve gönüllülerimiz adına teşekkür ediyorum. Avukatlık yargı bağımsızlığının temel taşıdır. Bu sebeple barolarımıza büyük görev düşüyor. Sizler de bu bilinçle çok başarılı çalışmalara imza atıyorsunuz, hukukun ve adaletin en iyi şekilde temsil edildiği Eskişehir Barosu  ile yeni dönemde de uyum içinde çalışacaklarını ifade etti.
Baro Başkanı Elagöz ise Eskişehir Kent Konseyi’nin toplum odaklı çalışmalarını büyük bir beğeni ile takip ettiğini ifade ederek, “Çalışmalarınızla şehrimize değer katıyorsunuz. Size ve ekibinize yeni dönemde başarılar diliyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Mustafa YILDIRIM