Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Ataç, “Kentimizdeki her sokak ve kaldırımın Tepebaşı’na yakışır bir hal alması için çaba sarf ediyoruz” dedi.

Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, ilçe genelinde devam eden üstyapı çalışmalarını inceledi. Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu ile birlikte Derman Caddesi’nde sürdürülen çalışmaları inceleyerek Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgiler alan Başkan Ataç, personele de kolaylıklar diledi.

Kentte sürdürülen üstyapı çalışmalarına ilişkin bir değerlendirmede bulunan Başkan Ataç, “Fen İşleri Müdürlüğümüz ile gerek kent merkezimizde gerekse kırsal mahallelerimizde üstyapı çalışmalarımız devam ediyor. Ekiplerimiz farklı mahallelerdeki birçok noktada eşzamanlı olarak çalışıyor. Personelimiz zorlu pandemi koşullarına rağmen devam eden yoğun tempoda, özveri ile görevlerini yerine getirdi. Kentimiz için fedakarca mesai yapmaya devam eden arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Farklı kurumların gerçekleştirdiği çalışmalardan dolayı bozulan yol ve kaldırımlarımız olabiliyor. Biz de vatandaşlarımızın herhangi bir olumsuzluk yaşamaması adına, planlamalarımızı ona göre yapmaya gayret ediyoruz. Kentimizdeki her sokak ve kaldırımın Tepebaşı’na yakışır bir hal alması için çaba sarf ediyoruz. Yaz dönemi boyunca, ihtiyaç duyulan noktalarda belirlenen program çerçevesinde çalışmalarımız devam edecek” diye konuştu.

Fatih Mahalle Muhtarı Eda Yıldırım da gerçekleştirilen çalışmalardan dolayı Başkan Ataç’a mahalleleriler adına teşekkür etti. Öte yandan çalışmalar Ertuğrulgazi Mahallesi Yaş Sokak, Karlıtepe Caddesi, Çitekçi Sokak ve İncesu Caddesi, Şirintepe Mahallesi Turgut ve Üresinler Sokak’ta asfalt çalışmaları devam ediyor.

Kaldırım, kilit taş ve bordür çalışmaları ise Fatih Mahallesi Derman Caddesi, Ertuğrulgazi Mahallesi Çitekçi Sokak, Şirintepe Mahallesi Muhterem Sokak, Hacıalibey ve Hoşnudiye mahallelerinin muhtelif noktaları, Zafer Mahallesi Ülker Sokak ve Batıkent Mahallesi Bademliyol Sokak’ta tüm hızıyla devam ediyor.

Ayrıca üstyapı çalışmaları çerçevesinde yol iyileştirme, stabilize, freze ve mekanik serim çalışmaları da Kızılinler, Avlamış ve Fatih mahallelerinde gerçekleştiriliyor.

Editör: TE Bilişim