Başkan Ataç, “Tepebaşı günümüzde, Türkiye’nin en önemli üretim noktalarından biri. Tepebaşı üreticisine katkı sunabilmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu 2. Genel Kurul toplantısının ardından Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç ile bir araya geldi.

Toplantıda Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinler ve yönetimi, Başkan Ataç’a Tepebaşı Belediyesi öncülüğünde oluşturulan Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu için planlanan çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Konuklarına ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Ataç da üretim ve üreticinin desteklenmesinin önemine değindi. Başkan Ataç, “Türkiye’de bir belediye meclisi kararı ile kurulan ilk kırsal kalkınma kurulu, Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu’dur. Son yıllarda ülkemizde çok fazla tarım alanı terk edildi, ekilip biçilmiyor. Akaryakıt, elektrik, tohum ve gübre gibi fiyatların son zamanlardaki artışı ile bu noktaya gelindi. Bu sıkıntılar her yıl artarak bugünlere ulaştı. Diliyoruz bu fiyat artışları, enflasyon dursun ve geriye çekilsin. Öte yandan bizler, Tepebaşı’nda yıllardır üreticiyi destekleyici çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu’nun da yeni yönetimi ile birlikte bu çalışmalara önemli katkılar sunacağına inanıyorum. Tepebaşı günümüzde, Türkiye’nin en önemli üretim noktalarından biri. Tepebaşı üreticisine katkı sunabilmek için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Tepebaşı Kırsal Kalkınma Kurulu Başkanı Mehmet Kızılinler ve yönetimi de Başkan Ataç’a katkılarından dolayı teşekkürlerini iletti. Buluşma, günün anısına çektirilen fotoğraf ile son buldu.

Editör: Mustafa YILDIRIM