AK Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan, saha çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Sarıcakaya ilçesini ziyaret eden Başkan Çalışkan; Belediye Başkanı Hüseyin Çam, İlçe Başkanı M. Fatih Er ve teşkilât mensupları ile birlikte ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu.

İlçe esnafı ziyaretiyle başlayan program, pazarcı esnafı ziyaretleriyle devam etti. İlçe sakinlerinin talep ve önerilerini dinleyen Başkan Çalışkan, “Pandemi nedeniyle bütün dünya yangın yeri ve ekonomik sıkıntılar var. Bunları herkes biliyor ve yaşıyor. Ülke olarak bizler de zor bir dönemden geçiyoruz. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde, necip milletimizin sabır ve dayanışmasıyla bu zor günleri de Allah’ın izniyle atlatacağız. Hemşehrilerimiz müsterih olsun.

‘Devlet millet içindir’ anlayışıyla; vatandaşlarımızın, esnafımızın, çiftçimizin yanında olmayı sürdürecek, destek vermeye devam edeceğiz. 20 senedir yaptığımız hizmetler yapacağımız hizmetlerin teminatıdır. Ekonomimizi ve üretimimizi daha da güçlendireceğiz” dedi.

Hizmetlerimiz durmaksızın devam ediyor

Hizmetlerin durmaksızın devam ettiğini belirten Başkan Çalışkan, “İlçelerimize hizmetlerimiz durmaksızın devam ediyor. Cumhurbaşkanımızın23 Ekim Eskişehir ziyaretinde belirttiği gibiEskişehir’i Sarıcakaya’ya bağlayanyaklaşık 42 kilometrelik yol; 14 kilometresi bölünmüş yol, 28 kilometresi ise tek yön olacak şekilde Allah’ın izniyle inşallah 3 yıla kadar tamamlanacak.

İlçemize doğalgaz bağlanması bu kış Sarıcakaya’nın yüzünü başka güldürüyor. Ayrıca TOKİ konutları da ilçeye değer katıp geliştirecek. Hizmetlerimiz say say bitmiyor. Laf yapmıyoruz icraat yapıyoruz” diye konuştu.

Ziyaretler sonrası İğdir Mahalle Başkanı Muharrem Özbal’ın evine misafir olan Başkan Çalışkan, 2023 hedefleri doğrultusunda kapı kapı dolaşacaklarını belirterek, “Kıymetli teşkilâtımızla ve değerli dava arkadaşlarımızla birlikte 2023 hedeflerimiz doğrultusundadurmadan, yorulmadan çalışmaya devam ediyoruz. Davamız bir, hedefimiz 2023” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM