Hemen her mekanda rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmış olan zemin baskı beton kaplama işleminin ortak adı baskı beton olarak bilinir. Tamamen birbirinden farklı renklerde ve farklı desenlerde uygulanabilme özelliği sayesinde hemen her mekanın ihtiyacına uygun olacak şekilde Cihanoğlu baskı beton yapılabilme olanağı mevcuttur.

Duvar Baskı Beton Nedir Nasıl Yapılır?

Duvar baskı beton sisteminin en güzel özelliklerinden bir tanesi sanki taşların zemine tek tek döşenmiş hissi oluşturmasıdır.  İşin bir diğer güzel tarafı ise sistem size bu seçenekleri sonsuz sayıda çoğaltarak ihtiyaçlarınıza zevk ve beğeninize uygun olan hemen her model ve deseni tasarlayabilir. Cihanoğlu Baskı Beton mekanınızda antik bir hava modern bir tarz ya da çok değişik bir havayı yansıtmanızı mümkün kılar. Baskı beton sisteminin sunmuş olduğu tüm bu olanakların ve imkanların yanı sıra bu sistem uygulama süresi de oldukça kısa olan zemin kaplama işlemidir.

Uygulama süresinin kısa olması sayesinde Baskı beton kaplama yaptırdığınız alanı çok kısa sürede kullanabilme imkanı bulursunuz. Baskı beton işlemi sayesinde işlem yaptırmış olduğunuz yerler durumunu ve rengini çok uzun yıllar boyunca korumayı başarır. Baskı beton malzemesinin içeriğinde yer alan renk pigmentleri her türlü zararlı ışınlar için oldukça dayanıklı malzemelerden  üretilmiştir. Bu baskı beton kaplama  ilk günkü canlılığını ve formuzu çok uzun süre süre boyunca koruyabilir. 

Editör: Mustafa YILDIRIM