Kış aylarında yüksek performansla çalışan kombiler, yaz aylarında serinlemenin en güzel yolu olan klimalar yoğun şekilde kullanıyor. Yoğun olarak kullanılan bu cihazların düzenli olarak bakımlarının yapılması gereklidir. Düzenli olarak yapılan bakımlarla birlikte Baymak iklimlendirme cihazlarının performansı ilk gün ki kadar artar. Ayrıca yapılan bakımlar sırasında, arıza yapma ihtimali olan parça ya da sistemlerin tespiti yapılarak arızalanmanın önüne geçilmesi mümkün hale gelir.

Baymak iklimlendirme cihazlarının, bakım, arıza tespiti ve arıza onarımı gibi işlemlerin tümünü Baymak Servisi olarak, uzman teknik servis ekibimizle her zaman sağlıyoruz. Bünyemizde yer alan tüm çalışanlarımız alanlarında aldıkları eğitimlerle ve edindikleri deneyimlerle uzmanlaşmış bireylerdir. Hem firmamız hem de ekibimiz, yenilikleri yakından takip ederek her zaman gelişmeye özen göstermekteyiz. Bütün ekip arkadaşlarımızın yenilikleri takip etmesi ve alanlarında daha da profesyonel olmaları için gerekli eğitimleri almaları konusunda destek sağlamaktayız. Baymak iklimlendirme cihazlarında kaliteli hizmet vermek adına Baymak Servisi olarak büyük özen ve çaba göstermekteyiz. Müşterilerimizin memnuniyeti önceliğimizdir. Baymak Servisi ekibimiz ile verdiğimiz hizmetlerimiz şöyledir;

·        Alanında eğitimli ve deneyimli uzmanlardan oluşan teknik ekibimiz tarafından Baymak iklimlendirme cihazlarının bakım, arıza tespiti ve onarımı işlemlerinin tümü yapılır.

·        Yapılan işlemler sonucunda cihazların verimliliğinin artması sağlanır.

·        Haftanın 7 gün 24 saati firmamıza ulaşım sağlanabilir ve en kısa sürede istenilen hizmet alınır.

·        İklimlendirme cihazlarına özel arıza tespit cihazları kullanılarak, arızaların tespitlerinin yapılması ardından hızla onarım süreci gerçekleştirilir.

·        Uygun fiyatlar karşılığında yüksek standartta ve kalitede hizmet verilir.

Baymak Servisi olarak, müşterilerimizin ihtiyaçları doğrultusunda, her zaman hazır olarak bekleyen tam donanımlı ekip araçlarımızla uzman teknik ekiplerimiz hareket ederek sorunların giderilmesini sağlarız. Her gün her saat, müşterilerimizin uygunluğuna göre randevular oluşturarak Baymak iklimlendirme cihazlarının bakımlarını, arıza tespitlerini ya da arıza onarım işlemlerini gerçekleştiririz. İklimlendirme cihazları dikkatli ve özenli davranılması gereken cihazlardır. Baymak Servisi ve uzman ekibi olarak, bizler bu dikkat ve özeni vererek cihazların tüm işlemlerini en iyi şekilde yapıyoruz.

Kurulduğumuz günden bugüne kadar her zaman kaliteli, güvenilir ve müşteri memnuniyetini ön planda tuttuğumuz hizmet vermek prensiplerimizden olmuştur. Baymak Servisi firmamızı ve ekibimizi daha da geliştirerek yüksek kalitede hizmet verme isteğimiz için her gün büyük çabalar sarf etmekteyiz. Baymak Servisi olarak, alanında uzman, profesyonel teknik ekibimiz ve müşteri hizmetleri birimiz ile Baymak iklimlendirme cihazları için ihtiyaç duyulan her an gereken desteği sağlarız. Baymak iklimlendirme cihazlarını güvenilir bir firmaya teslim ederek kaliteli hizmet almak isteyen tüm Baymak kullanıcıları için doğru adres Baymak Servisi’dir. İklimlendirme cihazlarınız için ihtiyaç duyduğunuz desteği almak ve daha fazla bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM