Emine Edizgil, “Kıymetli Eskişehirliler ve değerli dava arkadaşlarım;

30 Ekim Pazar günü başarıyla gerçekleştirilen Odunpazarı Delege seçimlerinden sonra, 6 Kasım Pazar günü tüm Tepebaşı İlçe Teşkilatımız sandık başına gitti ve kendilerini temsil edecek delegelerin kimler olacağını, oylarıyla belirledi. Odunpazarı ve Tepebaşı Delege seçimlerinin ülkemize, şehrimize ve partimize hayırlar getirmesini diliyorum.

6 Kasım Tepebaşı Delege seçimlerinde bizleri yalnız bırakmayan Sayın Genel Merkez yöneticimiz Cumali Durmuş’a ayrıca teşekkür ederim. Yine Sayın Milletvekilimiz Arslan Kabukcuoğlu ve birlikte çalışmaktan kıvanç duyduğum İl Yöneticilerimize teşekkürü borç bilirim. Tepebaşı İlçe Yönetimimiz ve sandık görevlilerimiz de çok başarılı bir çalışma gerçekleştirerek, geleceğe olan güvenimin artmasına neden oldular.

Tepebaşı İlçe seçimleri büyük bir şölen havasında geçmesini sağlayan Parti üyelerimiz ise, ayrı bir teşekkürü hak etmiştir. Onlar sayesinde seçimler İYİ Parti’nin bir demokrasi şöleni olarak gerçekleşti. Yine seçimlere katılan bütün delege adaylarımızı seçilsin veya seçilmesin tebrik ederim.

Seçimler gibi, seçim sonuçları da göstermiştir ki partililerimiz güven ve huzur istemektedir. Dolayısıyla bu seçimlerin galibi güven ve huzur isteği olmuştur.

İl yönetimi olarak az zamanda çok ve büyük işler başardık. Şimdi daha az zamanda daha çok ve daha büyük işler başarmak azmindeyiz. Bunu da kimseyi ötekileştirmeden yapacağız. Mademki Tepebaşı üyelerimiz huzur ve güven istemiştir, bizler de herkesi kucaklayarak yolumuza devam edeceğiz. Devir sen – ben diye bölünmenin değil, “Biz” diye bütünleşmenin zamanıdır.

O yüzden diyoruz ki, “Delege seçimlerini ben kazanmadım; biz kazandık!..”

Şimdi önümüzde tek bir hedef var 2023 genel seçimleri.

Türkiye İYİ olacak, Eskişehir İYİ olacak!”

Editör: Mustafa YILDIRIM