Geçtiğimiz mayıs ayında Eskişehir’e atanan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Abdulselam Er’e ziyaretler devam ediyor. Er son olarak ilimizde görev yapan spor muhabirleri ile bir araya geldi. Spor camiasını tanımaya başlayan Er’i TSYD Eskişehir Şube Başkanı Sadi Seda, Nazım Aydın, Erkan Midilli, Mustafa Yıldırım, Erhan Ünal, Deniz Açık, İrfan Koçak, Şeref Bilgen, Behçet Albayrak, Zafer Kisecik, Aytaç Ersoy, Semih Akdemir, Ahmet Deniz Canoruç, Akif Yer ve Selen Toğral ziyaret etti.

Spor basını çok güçlü

Spor basınıyla bir araya gelmekten dolayı mutlu olduğunu söyleyen Er, “Buraya gelmeden önce Eskişehir’in spor basının ne kadar güçlü olduğunu öğrendim. Sizlerle bir araya gelmekten dolayı mutluyum. Sizlerin yapıcı eleştirileri ve önerileri bizleri daha çok geliştirecek ve doğru işler yapmamıza vesile olacaktır” dedi.

Eskişehir’de spor potansiyelinin bir hayli fazla olduğunu belirten Er, “Eskişehir spora aşık bir şehir. 7’den 70’e herkes spor yapıyor. Park, saha, salon yani spor yapılabilen her yerde vatandaşlarımızı görüyoruz. Bunu görünce çok mutlu oluyoruz. Vatandaşlarımızın daha iyi spor yapmaları için gece gündüz çalışacağız. İlimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil etmek için de varımızı yoğumuzu ortaya koyacağız” dedi.

Gecemizi gündüzüme takıp halkımıza hizmet edeceğiz

Sadece merkez de değil ilçelerde de önemli işlere imza atacaklarını söyleyen Er, “Bakanlığımız Eskişehir’e büyük hizmetler sürüyor. Bu hizmetler sadece merkez de değil ilçelerde de geçerli. İlçelerimize de güzel tesisler kazandırıldı ve kazandırılmaya devam edilecek. Biz il müdürlüğü olarak ilçelerimizle de iyi bir çalışma içerisindeyiz. İlçelerde herkesin spor yapmasını sağlıyoruz. Ben Eskişehir’e hizmet için geldim. Gecemizi gündüzüme takıp halkımıza hizmet edeceğiz” ifadelerine yer verdi

Editör: Mustafa YILDIRIM