Günün anlam ve önemi üzerine yazıma Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi “Ben Sporcunun Zeki Çevik Ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim” Sözü ile başlayıp, bu Sözde ufak bir değişiklik yaparak,

“Ben Antrenörün Zeki Çevik Ve Aynı Zamanda Ahlaklısını Severim” olarak değiştirerek yöneticilerimize nacizane bir tavsiyem olacak. Çocuklarımızı teslim ettiğimiz edeceğimiz kişileri özenle seçelim diploma, belge herşey demek değildir. NOKTA

                       Yusuf Yazıcı bugün 16 Milyon EURO'lara satılıyor ise bu bir yöneticilik becerisidir. Evet Yusuf yetenekli oyuncu buna şüphemiz yok zaten, Eskişehirspor’da da Yusuf kalitesinde Dorukhan vardı kaça verdik bedavaya, dönüp baktığımızda altyapıdan yetişen çocuklarımız veya elimizdeki  kaliteli futbolcuları daha önceki dönemlerdeki satış politikasında bu kadar başarısız olup aldığımız oyuncu tercihlerinde de bukadar başarısız olabiliyor isek kimse kusura bakmasın. Başkan ve yönetici seçme tercihlerinde de delegeler başarısız diyeceğim amma kongrelerde  delegelerinde fazla şansı olmuyorki zaten.

 Kimse başkan olmak istemiyor, e olana da koşulsuz bir şekilde destek veriyor çünkü Eskişehirspor'u çok seviyor. Şöyle bir hatırlayalım, herkesin bittik tükendik kapandık dediği yıl 1993'tü......
Biz herkese herkesime cevabımızı büyük taraftarımızın sayesinde ve beraber.....
"Biz bitti demeden bitmez" dedik ve 3 lig cehenneminden köylere  kasabalara akın etti bu taraftar, bu kulüp 3.lig kabusundan kurtuldu.

 Bu isler sahada yürek işidir, kurtuluşun çaresi Eskişehir çocuğudur ve bu işler tribünlerde başlar  tribünlerde de bu inanç bu destek var zaten, Eskişehir'de eksik olan Eskisehirsporumuzun değerini anlayacak taşıyacak, büyüklüğünün farkında olacak kişisellikleri ve  kişisel egoları olmayan bir yönetim kurulu olması, kaliteli iş adamlarımız yöneticilerimiz var evet fakat eksik olan biraraya gelmeleridir.


                    Hadi sizde bir hayal edin bakalım  Dorukhan Toköz’ ü 10 Milyon EURO'ya satsaydık  şimdi neler olurdu Eskişehirspor'da… Bizim artık yönetim belirleme politikamızda ciddi değişiklikler yapmamız gerek yöneticiler ve yönetimler para aramaktan bıktılar insanlarda para vermekten bıktı bakıyorum da tüm yük  taraftarın omuzlarında. Kral artık çıplak diyemiyoruz bu şehir halkı Eskişehirspor  amatöre de düşse destekler siz hiç merak etmeyin ve Eskişehirspor  küllerinden yeniden doğar artık radikal kararlar alma zamanı geldi. Bu borcu ödeyecek ne bir şahıs çıkabilir nede bir mucize olur. Elimizdeki oyuncuları ahlar vahlar içinde bedavaya kaybediyoruz bugün satışına sevindiğimiz  Cemali için yarın milyon dolarlara gittiğini görünce ah çekeceğiz.  Kapımızda bir Mehmet Özcan durumu var umarım doğru bir tutara satılırda ah vah çekmeyiz.

                      Bir cümlede proje üretenlere şuana kadar ki projelerin hepsi başarısız oldu. Kısa, uzun ve orta vadeli projeler vardır şuanda genelde projeler günü kurtarmaya yönelik.  Proje uzun vadeli olacak belki ama en azından sağlam olmalı. Ben kurtuluş projesi olarak gördüğüm şehrin İstanbul yolu, Ankara yolu ve Kütahya yolu olmak üzere 3 tane benzin istasyonu, şehrin merkezinde 3 adet otopark ve 3 adet  düğün salonu olarak görüyorum. Sözleşmelerinde satılamaz ve devredilemez maddeleriyle tabi. Gücü yetecek siyasilerimiz belediye başkanlarımız  kısaca şehrin dinamikleri bu projeyi yaparlarsa önümüzdeki uzun yıllar herkes bu projeye  katkısı olan herkese dua eder.

Önümüz Kurban Bayramı Herkesin Kurban Bayramını Kutlar Sağlık Mutluluk ve Güzellikler Temennisi ile İyi Bayramlar diliyorum.