Bilecik’te geçtiğimiz gün bir aracın çarpması sonrası ağır yaralanarak beyin ölümü gerçekleşen genç hayatını kaybetti. Ailesi 31 yaşındaki gencin organları bağışladı.

Olay; Bilecik merkez Abbaslık mevkiinde meydana geldi. İddialara göre aralarında Murat Ş. ile Hüseyin K. bulunduğu 3 araçlık arkadaş grubu alkol alma için Abbaslık mevkiinde gitti. Araçlar inen şahıslar yanlarında getirdikleri alkolleri tüketmeye başladılar. Sonra Murat Ş. ile Hüseyin K. arasında henüz sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı tartışma çıktı. Tartışma büyüyünce Murat Ş. olay yerinden yürüyerek ayrıldı. Sonra bir taksiciyi arayan Murat Ş., kendisini Abbaslık mevkiine gelerek almasını istedi. İddialara göre Murat Ş. olay yerinden yürüyerek ayrılmasından sonra kısa bir süre bir araç çarpması sonucu ağır yaralandı. Bilecik Tıp Fakültesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılmıştı. Olay yerinde bulunan kişilerin jandarma tarafından alınan ifadelerinin ardından Hüseyin K. gözaltına aldı. Hüseyin K. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak, Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevine gönderilmişti.

Ailesi organları bağışladı

Beyin ölümü gerçekleşen Murat Ş.’nin ailesi organları bağışlarken, şahıs otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. Burada yapılacak testlerden sonra Murat Ş.’nin organlarının bağışlanacak.

Editör: TE Bilişim