Haber: Soner Çelik

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başlattığı bahçeleri güzelleştirme projesi olan “Bahçem nefesim projesi” çerçevesinde yapılan çalışmalar meyvelerini vermeye başladı.

Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi’nin desteği ile Halk Eğitimi Merkezi Görsel Sanatlar Öğretmeni Ferda Tankuş ve kursiyerleri, Kaymakamlık oluruyla iki gün boyunca kurslarını Dodurga İlkokulunun bahçesine taşıyarak okul duvarlarını birbirinden güzel resimlerle rengarenk boyadılar. Dodurga halkının da destek verdiği çalışmalar tamamlanarak öğrencilerin kullanımına sunuldu.

Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir ve Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam’ın katılımı ile yapılan çalışmalar yerinde görüldü.

 Okul bahçelerinin güzelleştirilmesi için "Bahçem Nefesim" çerçevesinde yapılan bu güzel çalışmadan dolayı Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir; "Okullara her türlü desteği veren Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’ya ve Dodurga Halkına, sürecin sağlıklı yürümesinde her türlü desteği veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Levent Susam’a, okul bahçesini güzelleştirmek için uzun süredir çalışmalar yürüten Okul Müdürümüz Gökhan Güneş’e, Kursiyerleriyle günlerdir okul bahçesinde çalışmalar yapan Değerli Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Ferda Tankuş ve kursiyerlere teşekkür ediyorum" dedi.

Editör: TE Bilişim