Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, kentteki kurumlara yaptığı ziyarette, "Kurumlarımızla el ele vererek, şehrimizi 2023’e hazırlıyoruz. Çalışmalarımızla Bilecik çok daha güzel olacak" dedi.

Başkan Can ve beraberindekiler, Bilecik Valisi Bilal Şentürk başta olmak üzere ildeki kurumları ziyaret etti. Kurum yetkilileri ile ilde yapılabilecek çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunan Belediye Başkanı Nihat Can; “Parti teşkilatındaki arkadaşlarımızla birlikte başta Valimiz Bilal Şentürk ve ilimizdeki kurumların yetkilileri ve çalışanları ziyaret ettik. Bilecik Belediyesi olarak şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da genel ve yerel idare işbirliği içerisinde ilimize ve hemşehrilerimize güzel hizmetleri sunmak istiyoruz. Bu anlamda katkı veren bütün kurum ve kuruluşlarımızın yetkililerine çok teşekkür ediyorum. Kurumlarımızla el ele vererek, şehrimizi 2023’e hazırlıyoruz. Çalışmalarımızla Bilecik çok daha güzel olacak” ifadelerini kullandı.

Vali Bilal Şentürk ve kurum yetkilileri de ziyaretten duydukları memnuniyeti belirterek, Belediye Başkanı Nihat Can ve beraberindeki üyelere teşekkür etti.
Editör: TE Bilişim