Haber: Soner Çelik

Bozüyük Arif Nihat Asya Ortaokulu Okul Müdürü Hüseyin Aydın ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Banu Aksu, Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir’i ziyaret ettiler.

Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Banu Aksu, Bozüyük Arif Nihat Asya Ortaokulu’nda yürütülen “Bilişimle Üretim” projesi faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

 Bozüyük Arif Nihat Asya Ortaokulu’nun il genelinde  2019-2020 eğitim öğretim yılında “Bilişimle Üretim” projesi pilot okulu olarak orta ölçeğe katıldıklarını anlatan Aksu, Türkiye'de ilk kez yapılan "Online İnovasyon" yarışmasında birinci olduklarını belirtti.

 Düzenlenen yarışmanın ödül törenine Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’unda  online olarak katıldığı bu yarışmada danışmanlığını yaptığı Takım11’in (Mustafa Arda, Elif ve Serra Banu) Türkiye birincisi olduğunu ifade eden Banu Aksu, 2020-2021 eğitim öğretim yılında da “Bilişimle Üretim” projesinin büyük ölçek aşamasında Covid-19 salgın hastalık döneminde de proje faaliyetlerinin canlı derslerle başarılı ve aktif bir şekilde devam edildiğini söyledi.

Takım öğrencilerinden yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi alan Bozüyük İlçe Milli Müdürü  Mahmut Demir,  öğrencilere başarılarından dolayı hediyelerini takdim ederek, okulun başarılı faaliyetleri için idareci, öğretmen ve öğrencilerini tebrik etti ve çalışmalarının devamını diledi.

 Bozüyük Arif Nihat Asya Ortaokulu Okul Müdürü Hüseyin Aydın, okulda yapılan diğer faaliyetler hakkında Bozüyük İlçe Milli Müdürü  Mahmut Demir'e detaylı bilgiler verdi.

Editör: TE Bilişim