19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında Toki İlkokulu antrenman salonunda İlçe Karate Kata Şampiyonası düzenlendi. Müsabakalarda 65 sporcu birbirinden güzel mücadelelere imza attı.

Eskişehir’den 3, Sakarya’nın Ferizli ilçesinden 5 misafir sporcunun katıldığı karşılaşmalarda Bozüyük’den aday hakemler Melek Şen ve Meryem Şirin, Sakarya Bölgesi milli hakemlerinden Ercan Durgun Ve Fatma Özel hakem olarak görev yaptı. Sporculardan Erdem Tuna’nın sergilediği katalar şampiyonaya katılan sporcular ve izleyicilerden büyük alkış aldı.

Müsabakaya İlçe Spor Müdürü Rüştü Yıldırım ve Toki İlkokulu Okul Müdürü Hayrettin Karadaş katılarak sporculara başarılar dileyerek şampiyona sonunda ödüllerini takdim etti.

Antrenör Memduh Sakarya yaptığı açıklamada “Yaklaşık 2 yıldır sporcularımız ile birlikte çalışmalarımızı düzenli bir şekilde sürdürüyoruz. Her yaştan sporcumuz ile çalışmalarımız haftanın altı günü devam ediyor. 2018-2019 sezonunda 4 uluslararası madalya 60’ın üstünde il ve iller arası madalya 2 iller arası lig kupası almayı başardık. Başında olduğumuz bu yolda zaman geçtikçe daha başarılı sonuçlar alacağımıza inanıyorum. Bugünlere gelmemizi sağlayan Bozüyük Belediyemize, İl ve İlçe Spor Müdürlüklerimize ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğümüze, Bozüyük Belediyesi İdmanyurdu Spor Kulübüne Bozüyük Karate Ailesi adına teşekkür ediyorum” dedi.

Editör: TE Bilişim