Cumhuriyet Halk Partisi ve İyi Parti Bilecik İl Teşkilatı üyelerinden oluşan heyet, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’i ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün, Belediye Başkanı Semih Şahin, CHP İl Başkanı Metin Yaşar, İlçe Başkanı Gültekin Çalışkan, İyi Parti İl Başkanı Soner Hızlı, Merkez İlçe Başkanı Ahmet Sarı Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Gürses ve Melek Mızrak Subaşı ile il genel ve belediye meclis üyelerinden oluşan heyet, Genel Başkan Meral Akşener ile bir araya geldi.

Akşener, ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Milletvekili Tüzün, Belediye Başkanı Şahin ve beraberindeki konuklara teşekkür etti.

Milletvekili Yaşar Tüzün ise ziyaret hakkında yaptığı değerlendirmede; “CHP ve İyi Parti Bilecik Teşkilatımızın çok değerli üyeleri ile birlikte İyi Parti Genel Başkanı Sayın Meral Akşener’i ziyaret ettik. Millet İttifakı üyeleri olarak, şehrimiz ve ülkemiz için yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Sayın Meral Akşener’e, misafirperverliği dolayısıyla teşekkür ediyorum.’’ İfadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Semih Şahin ise ziyaretin verimli geçtiğini belirterek, Genel Başkan Meral Akşener’e ilgisi ve konukseverliğinden dolayı teşekkür etti.

Editör: TE Bilişim