24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısı ile Bozüyük Halk Eğitimi Merkezi Dart Salonun da Bozüyük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü işbirliği ile Öğretmenler arası Dart Turnuvası yapıldı.

 Turnuvada öğretmenlerin  ders dışı zamanlarını sportif etkinlikler ile değerlendirmelerine fırsat vermek, sporun birleştirici gücü sayesinde öğretmenler arasında dostluk, arkadaşlık ve sosyal ilişkileri güçlendirmek, ilçede spor kültürünü yaygınlaştırmak, ayrıca sporu bir yaşam biçimi haline getirmek amaçlandı.

Yoğun ilginin gözlendiği Turnuva sonunda dereceye giren Öğretmenlere madalyalarını İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Demir, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Rüştü Yıldırım ve Bozüyük Halk Eğitimi Müdürü Levent Susam takdim ettiler.

Bozüyük  İlçe Milli Eğitim Müdürü  Mahmut Demir ; “24 Kasım Öğretmenler Günü öncesinde değerli öğretmenlerimizle spor alanlarında buluşmak mutluluk verici. Turnuvaların gerçekleşmesinde desteklerinden dolayı tüm paydaş kurumlarımıza ve müsabakaya katılan tüm yarışmacılara teşekkür ediyorum” dedi.

Madalya alan öğretmenler şöyle sıralandı.

Kadınlar:                                                         

1.Elif KAYNAK                                                      

2.Merve BULUT                                           

3.Ayşe Nursel BORAL                                 

Erkekler:

1. Batuhan Taş

2. Hikmet Buyan

3. Ali Ekber Sakıcı

Editör: TE Bilişim