İnternet ve bilgisayar gibi faktörler hayatımıza girmeden önce habercilik faaliyetleri genel anlamda basılı ve televizyondan oluşmaktadır. Özellikle dijital çağ olarak anılan günümüzde ise habercilik faaliyetlerinin çoğu internet haberciliği olarak gerçekleştirilmektedir. Dolayısıyla televizyon, radyo veya basılı gazetelerdeki haber paylaşımlarının yerine internet gazeteleri almıştır. Bu anlamda haber sitelerinin kendilerini güncellemeleri ve dijital platformları daha büyük önem vermeleri gerekmektedir. Kurumsalx birçok haber ajansının ve internet sitesinin internet haberciliği kapsamında oluşturulmasını sağlamaya gayret etmektedir. Kurumsalx sunduğu dijital ve profesyonel çözümler ile bireylerin veren şirketlerin hayallerindeki haber yazılım hizmetine sunarak onlara kapsamlı bir site oluşturmaktadır.

Kurumsalx'in haber yazılımının kapsamı

Kurumsalx haber yazılımının kapsamını geniş bir hizmet ağı oluşturmaktadır. Bu anlamda Kurumsalx haber yazılımı ile tasarımı veri paylaşımı ve otomatik güncelleştirme hizmetlerinden faydalanmak mümkündür. 200'ün üzerinde farklı tasarım modülü tüm iç sayfaları tasarlama imkanı ve mobile uygun tasarımların oluşturulması haber yazılımı ile ilgili olarak tasarım bölümünün ilgilendiren önemli hizmetlerdir. Öte yandan haber sitesi için otomatik veri alabilmek ve haberleri başta sosyal medya platformları olmak üzere diğer birçok internet sitesinde kullanmak mümkündür. Öte yandan Kurumsalx tarafından sunulan haber yazılımı hizmetinde otomatik güncelleştirme imkanı da bulunmaktadır. Bu otomatik güncelleştirme imkanı ile güncel haberler ve anlık iletilere ulaşmak ve herhangi bir ödeme yapmadan tüm bu verileri yenilemek mümkündür.

Kurumsalx geniş bir yelpazede hizmet sunar

Kurumsalx sadece haber yazılımı konusunda değil matbaacılık fotoğrafçılık ve hosting konusunda da müşterilerine dijital çözümler üretmektedir. Bu alanda kuruluşların kurumsal kimlik oluşturmasına ve tanıtım filmlerinin hayata geçirmesini destek sağlamakta mobile uyumlu uygulamalarda üretmektedir. Bünyesinde son derece profesyonel bir kadroyu barındıran kurumsal x bu uzman ekibi sayesinde Türkiye'de ve dünyada habercilik sektörü başta olmak üzere dijital platformlardaki tüm yenilikleri yakından takip etmektedir. Bu araştırma ve geliştirme çalışmaları Kurumsalx ve Kurumsalx ile çalışan müşterileri dünyanın dört bir noktalarındaki öncü kuruluşlarla aynı seviyeye yaklaştırmaktadır. Müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdüren Kurumsalx bu anlamda 2002 yılından bu yana ticari hayatındaki tecrübesini sektöre yansıtmaktadır.

Gelişmelere açık öncü bir kuruluş

Kurumsalx 2002 yılından bu yana birçok iş kolunda şirketleşme ve markalaşma sürecini tamamlamıştır. 2002 yılından bu yana yapmış olduğu tüm iş ve işlemlerde uzmanlaşarak bu hizmetleri tek bir çatı altında toplamayı da başarmıştır. Yüzlerce müşterisiyle paydaş hareket eden Kurumsalx müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarını sürdürmekte ve her zaman müşteri portföyünü arttırmaktadır. Kurumsalx kurmuş olduğu son derece etkin ve verimli web sitesi ile müşterilerine sunmuş olduğu hizmetlere ilişkin ayrıntılı bilgileri de paylaşmaktadır. Öte yandan internet sitesi üzerinden çevrimiçi olarak anlık sorulara yanıt vermekte ve müşterileri ile yakın temas kurmayı başarmaktadır.

Editör: TE Bilişim