Silah oyunları savaşın bir parçası olarak en popüler oyun türlerinden birisidir. Savaş ve dolayısıyla silah oyunlarında hem taktiksel zeka ve hem de hızlı karar mekanizmasının çalıştırılması bu oyunları zevkli ve sürekli oynanır hale getirmektedir. Online savaş oyunları oynayıp arkadaşlarınızla beraber daha iyi vakit geçirebilirsiniz. Çoğu savaş oyununda mantık aynıdır. 2 takım olur ve takımlar diğer takımdaki rakiplerini alt etmeye çalışırlar. Savaş oyunlarında kendinizi yavaş yavaş geliştirirsiniz. Çoğu oyunda rütbe sistemi de vardır. Etapları kazanarak rütbe atlayıp daha iyi oyuncularla oynama özelliği bu oyunlarda da vardır. Veya tam tersi oynadığınız seviyede yapılan çatışmayı kaybederseniz de aynı şekilde rütbenizde düşme yaşayabilirsiniz.

Savaş veya silah oyunlarını pek çok online oyun platformunda oynayabilirsiniz. Silah Oyunları da bunlardan birisidir. Online olarak oynanabilecek silah oyunlarına birkaç örnek vermek istiyoruz: Counter- Strike, Zula, Pubg ve Brawl Stars örnekleri verilebilir. Oyun platformu olarak önerdiğimiz sayfada bu oyunları bulabilirsiniz.

Savaş veya silah oyunları denilince en çok aranan oyunlardan birisi de ikili çatışma oyunudur. Oyunu sizler için inceledik: Adından da anlaşılacağı üzere iki rakibin birbirine silahları ile ateş ederek alt etmeye çalıştığı bir nevi çatışma oyunudur. İkili çatışma oyununun son versiyonunu ikili çatışma oyun sayfası üzerinden online oynayabilirsiniz. Peki oyun nasıl oynanır? Çatışmada silahı hızlı kullanan oyunu da kazanır. Çatışmada boşluğa düşmemeye çalışmalısınız. Bilgisayarda klavyenin yön tuşları ile savaşçınızı yönlendirebilirsiniz. Boşluk tuşu ile silahınızla ateş edebilirsiniz. Silah veya cephaneniz bittiğinde yukarıdan düşen cephane kutusundan yenilerini satın alabilirsiniz. Yeni silahlar ile tüm düşmanlarınızı etkisiz hale getirmeniz gereken bu oyun hem taktiksel ve hem de efektif hareket kabiliyeti açısından kendinizi sınamanıza olanak sağlayacaktır. Silah veya savaş oyunlarını seviyor ve buna rağmen halen daha ikili çatışma oyunu oynamadıysanız çok şey kaybetmişsiniz demektir.

Silah oyunlarının yanı sıra savaş oyunları, beceri oyunları ve yine 2 kişilik oyunları sevenlerin en çok ziyaret ettiği sayfa olarak www.oyunlara.com tavsiyesinde bulunabiliriz. Oyunlara online, ücretsiz ve üyeliksiz olarak hızlıca ulaşım sağlayabileceğiniz bir oyun platformudur. Hepimiz Oyunlara.Com’dayız sen neredesin?

Editör: TE Bilişim