İletişim kurmak ve sosyalleşmek için 21. Yüzyılda sosyal medyayı kullanmaya başladık. Günümüzün neredeyse büyük bir kısmını sosyal medyada geçiriyoruz. Sosyal medya hayatımıza ilk olarak Facebook ile girdi. Daha sonra ise Twitter ve İnstagram ile devam etti. Facebook ile herkes ilkokul arkadaşını, ilkokul öğretmenini buldu ve arkadaş olarak ekledi. Sonra hayatımıza dürtme kavramı girdi. Twitter da görüşlerimize belli bir karaktere sığdırmak zorunda kaldık. İnstagram ise tamamen görselliğe dayalı bir sosyal medya aracıydı. Her anımızı görüntülemeye ve paylaşmaya başladık.

İnstagram takipçimizin fazla olması ise popülerlikle doğru orantılı olarak kabul edilmektedir. Fazla takipçiye ulaşmak ise her zaman doğal yollardan mümkün olmayabilir. Ancak instagram takipçi satın al ile takipçi satın almanız mümkündür. Bu sayede çok hızlı bir şekilde takipçileriniz artacak. Takipçi satın aldıktan sonra takipçilerden biraz düşüş mutlaka olacaktır. Ancak asla eski haline dönmeyecektir. Yaklaşık 100 takipçi ile 200 takipçi arasında takipçi kaybı olmaktadır. Ama diğer takipçiler sabit olarak kalmaktadır.

Instagram takipçi satın al ile takipçi satın aldıktan sonra içerik üretimine devam etmelisiniz. Bu sayede doğal takipçi kazanmaya da devam edeceksiniz. Doğal takipçi kazanmak için en önemli püf nokta özgün içerikler üretmektir. Özgün içerikler ürettiğinizde paylaşımlarınız daha fazla beğeni toplayacak ve akışta yerinizi alacaksınız. Akışta yerinizi aldıktan sonra daha fazla kişiye ulaştığınızdan takipçi sayınızda artışa devam edecektir.

İnstagram takipçilerinizin artmasıyla birlikte daha güvenilir bir hesap olarak görüneceksiniz. İnstagram takipçi sayınızın fazla olması gelmesi muhtemel takipçilerinde size ilgi duymasını sağlayacak en önemli etmenler arasında olmaktadır. Ayrıca takipçi sayınızın fazla olması sayesinde para kazanmanızda mümkündür. Çünkü takipçi sayısı fazla hesaplar infulencer olarak ya da reklam hizmeti vererek para kazanabilirler.

Editör: TE Bilişim