Japon yapıştırıcısı çok güçlü bir yapıştırıcıdır. Bu yapıştırıcı özellikle cilde yapıştığı zaman bireylere acı verir ve çıkması aşırı derecede zordur. Bu sebeple bu yapıştırıcı kullanan bireyler dikkatli olmalı ve eldiven kullanmalıdır. Bireyler ellerini bu yapıştırıcı yapıştığı zaman direk Japon yapıştırıcısı nasıl çıkar sorusu ile karşı karşıya kalırlar. Yapıştırıcı zaten döküldüğü an donan bir yapıştırıcıdır. Bu sebeple su bu yapıştırıcıya hiçbir etki etmez. Eline Japon yapıştırıcısı gelen bireyler aseton kullanabilirler. Oje çıkarıcısı olarak bilinen aseton Japon yapıştırıcısına da etki eder. Ele dökülmüş ve kurumuş olan Japon yapıştırıcısı ancak aseton ile temizlenebilir. Bireyler Japon yapıştırıcısı için asetonun nasıl kullanılması gerektiğini bilmelidir. Yapıştırıcının döküldüğü yere az miktarda uygulanmalıdır.

Japon Yapıştırıcısı Çıkarma Yöntemleri

Bireyler ellerine ya da cildinin herhangi bir yerine dökülen Japon yapıştırıcısını aseton ile çıkarmak istemiyor ise farklı yöntemler de deneyebilirler. Çok kuvvetli bir çıkarıcı olmasa da tuz ile su karışımı Japon yapıştırıcısı üzerinde etkili bir karışımdır. Tuz ve su karışımı hazırlanarak Japon yapıştırıcısı olan bölgeye dökülebilir. Bu şekilde çıkmadı ise diğer bir yöntem zeytinyağı ile tuz karışımı yöntemidir. Zeytin yağı donmuş olan Japon yapıştırıcısının yumuşamasını sağlar. Tuz ile karıştırıldığında da bu yapıştırıcının bölgeden çıkarılmasında etkilidir. Etkisi çok az olan bir yöntem daha vardır ki bu çok zor bir yöntemdir. Kese yöntemi Japon yapıştırıcısı dökülen bölgenin keselenmesidir. Bu yöntem çok tutulmayan bir yöntemdir.

Cildinizden Kazımayın!

Japon yapıştırıcısı aşırı derecede sinir bozucu bir yapıştırıcıdır. Cilde yapıştığında çok çirkin bir görünüm ve his oluşturur. Bireyler direk olarak Japon yapıştırıcısı nasıl çıkar şeklindeki sorular ile aramalar yaparlar ve korkarak bu yapıştırıcıyı cildinden kazımaya çalışır. Bu şekilde kazınarak çıkarılmaya çalışan Japon yapıştırıcısı farklı kazalara sebep olabilir. Bireyler ellerini kesebilir, Japon yapıştırıcısının döküldüğü bölgeye zarar verebilir. Tüm bunların olmaması için Japon yapıştırıcısı kullanılırken eldiven takmak en mantıklı yöntemdir. Siz de şayet https://www.bagcigrup.com.tr/Japon-yapistiricisi-nasil-cikar/ internet sayfasını ziyaret edecek olursanız, Japon yapıştırıcına ait lekelerin ve izlerin çıkartılmasına dair işe yarar bilgiler de edinebilirsiniz!

Editör: TE Bilişim