Faizsiz evalmak isteyenlere sunduğumuz birçok avantaj bulunuyor. Tasarrufun artmasını sağlayan planlarımız ve özel stratejilerimiz ile müşterilerimize her zaman profesyonel hizmet veriyoruz. Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurulu tarafından aldığımız lisans doğrultusunda tüm çalışmalarımıza yasal zeminde devam ediyoruz. Herhangi bir sorun yaşamadan hayalinizdeki eve ulaşmak için bizlere ulaşın. Birlikte geleceğinizi inşa ederken faizsiz seçeneklerden ve tüm avantajlardan da kolaylıkla yararlanmanız için çalışıyoruz.

Birevim ile Barınma Hakkı

Tasarruf yöntemi ile ev sahibi olmanızı sağlıyoruz. Bize inanarak yanımızda olmaya devam eden bütün müşterilerimize minnettarız. Sizler için her zaman daha iyi ve daha kaliteli hizmet vermeye özen göstereceğiz. Gerek senetle ev alınmasını gerek ise de ödeme yöntemi aşamasında diğer seçeneklerin seçilmesi için uygun koşulları hazırladık. Güvenli ödeme yöntemleri, taksit seçenekleri ve esnek planlar ile herkesin ev sahibi olmasını hedefliyoruz.

Yasal çalışma alanımız ve profesyonel ekiplerimiz ile sunduğumuz her bir avantajdan kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Türkiye’nin de kazanacağı bir sektörüz ve tasarruf şirketi olarak hem bireyleri hem de Türkiye’yi desteklemeye devam edeceğiz.

Birevim ile Geleceğinizi Birlikte Planlıyoruz

Peşinatsız evseçeneğimiz ile geleceğinizi daha kolay şekillendirmenizi sağlıyoruz. Hiç 1 ek ödeme talep etmeden sadece eviniz için biçilen tutarı ödemenizi istiyoruz. Birevim ile geleceğinizi birlikte planlarken, aynı zamanda yeni evinizde mutlu olmanızı da önemsiyoruz. Uygun ekonomik koşullar ile yarattığımız bu fırsatlara başvurmak için müşteri hizmetlerimiz ile iletişime geçebilirsiniz.7 gün 24 saat boyunca hizmet veren müşteri hizmetlerimiz aracılığı ile geleceğinizi birlikte planlayabiliriz.

Sizlere en iyi seçenekleri sunarken aynı zamanda ev sahibi olmanızda daha kolay bir hale getiriyoruz.Herhangi bir ön ödeme ya da ara ödeme talep gitmeden ev sahibi olmanızı sağlıyoruz. Kısa süre içerisinde ev sahibi olmak ve hayallerinize ulaşmak istiyor iseniz doğrudan bizler ile iletişime geçebilirsiniz. İnternet sitemizde yer alan iletişim bölümünden tarafımıza kısa süre içerisinde ulaşmanız mümkün.

Birevim ile Hayallerinize Daha Yakınsınız

Birevim ile hayallerinize daha kısa sürede ulaşabileceğinizi biliyor muydunuz? Ev almak istiyor ama artan ekonomik sorunlardan dolayı bir türlü ev sahibi olamıyor musunuz? Artan faiz oranları, peşinat talepleri kefil isteği… Tüketiciler bütün bu işlemlerden dolayı ev sahibi olma hayallerini her seferinde geciktirmek ve ertelemek zorunda kalıyorlar. Bizler ise Birevim olarak onlara en iyi şartlarda ev alabilmelerini sağlıyoruz. İstedikleri eve daha kısa sürede ulaşıyorlar, herhangi bir peşinat ödemiyorlar ve taksitle ev alımı yapabiliyorlar.

Nakit olarak taksit yapmak isteyenlere ise senetle ev alımı yapabilmelerini sağlıyoruz.Müşterilerimize her zaman daha iyi koşullarda hizmet vermek için çalıştık. Bu sebeple de kendimizi her seferinde daha da geliştirmeye özen gösterdik. Müşterilerimize sunduğumuz bütün fırsatlardan yararlanmak için iletişim merkezimizle irtibat kurabilirsiniz.

Editör: Mustafa YILDIRIM