Karanlığı aydınlatan,umutları  içine alan ışıklar,Eskişehir’in kalbinde  hınca  hınç dolmuş koca bir stadyum ve takımları son sırada olmasına rağmen eksi bilmem kaç derecede takımını yalnız bırakmayan  efsane takımın efsanevi eşi,benzeri olmayan  yürekli,vefalı,direnişçi taraftarları yönetim istifa diye inleyen bir şehir..tabii anlayana yüksek egosu,koltuk sevdası ve kimlik bunalımı yaşayan bir başkan az olsun benim olsun,küme düşsün yeter ki benim olsun.. zaten her yerde böyle değimli koltuğa oturdun mu koltuk yapışıverir bir yerlerine sonrasında ayır ayırabilirsen…bu kadar tepkiye,bu kadar protestoya,bu kadar eleştiriye,bu kadar başarısızlığa,halen devam diyenler.

 

                            Eskişehir spor taraftarı olmak bir ayrıcalıktır ama belli ki siz bunu ne anlamışsın nede     anlamak istiyorsunuz bugün alınan galibiyet  direnen Eskişehir taraftarının umutlarının bitmediğinin göstergesidir. Bundan sonra bütün Eskişehir halkı daha da duyarlı olmalı ve Eskişehir’in tüm sokaklarında,caddelerin de Yönetim İstifa sesleri yükselmelidir.Evet şimdi ve daha sonra yönetim istifa,yönetim istifa…

 

  Eskişehir spor taraftarı neresi olursa olsun yağmur, çamur demeden ,gece ,gündüz demeden yakınlık,uzaklık göz etmeden  en büyük sevdasını hiçbir zaman yalnız bırakmadı.Bu takım bu lige yıllar süren bir çileli bekleyiş den sonra adını tarihi yazdırmanın verdiği güç ve Eskişehir  spor taraftarının büyük inancını ile bugünlere geldi,ne yazıktır ki taraftarı anlamayan,taraftarın sesini hiçe sayan,Eskişehir taraftarını büyük bir kaos içine sürükleyen ,yönetimin beceriksizliği koskoca bir camiayı ligden düşme noktasına getirdi.

      UNUTULMAMALIDIR Kİ;biz bu şehri Eskişehir sporla sevdik,Eskişehir sevdası hiçbir şeye değişilmez,Eskişehir spor taraftarı cebin de son kalan parasıyla bilet alıp,çoluğuyla  çocuğuyla tribünler de takımını yalnız bırakmayan bir taraftar topluluğudur. İstanbul takımlarına korkmadan kafa tutan  anadolu’nun  yıkılmayan kalesidir.

 Kıravatlılar gider,atkılılar kalır!!!!!

      En kötü gün bugünse bir kere değil bin kere ES ES ES Kİ Kİ Kİ  ES Kİ ES Kİ ES……