Düzenleyeceğiniz özel organizasyonlarınız için özel bir yer arıyorsanız İstanbul Boğazı bu konuda seçebileceğiniz kusursuz alanlardan birisidir. Gündüz saatlerinde insanlar üzerinde bırakmış olduğu etki çok farklı olurken ece saatlerinde İstanbul Boğazı'nın muhteşem görüntüsü insanları verilmektedir. Dolayısıyla İstanbul Boğazı'nda düzenleyeceğiniz her bir organizasyonun Unutulmaz anlara neden olmasın kaçınılmazdır.

 İstanbul boğazının yaratmış olduğu etkinin farkında olan birçok insan doğum günü, akşam yemekleri, evlilik teklifi, bekarlığa veda partisi gibi çok özel anlarda İstanbul Boğazı'nın tercih etmektedir. Ancak İstanbul Boğazı'nda planladığınız bir organizasyonu kusursuz geçebilmesi için sizlere hizmet verecek olan firma seçiminiz çok önemlidir. İstanbul Boğazı'nın etkisine ve şıklığına yarışacak bir kalitede Organizasyon ve etkinlik düzenlemek istiyorsanız İstanbul Clue ile iletişime geçebilirsiniz.

Yerli ve yabancı misafirlerin tercihi İstanbul Clue

İstanbul Clue 7 yıllık bir turizm deneyiminin ardından 2019 yılında faaliyete geçmiş ve o günden bu yana yapmış olduğu kaliteli organizasyonlarla adını duyurmuş olan turizm şirketlerinden birisidir. Her ay binin üzerinde yabancı misafirine boğaz turu etkinliği düzenleyen düzenlemiş olduğu bu etkinliklerde müşteri memnuniyetini hep üst seviyelerde tutmayı Başaran firmaya olan güven her geçen gün artmaktadır.

İstanbul Clue düzenlemiş olduğu tüm hizmetlerde butik hizmet vermektedir. Her bir organizasyon için organizasyonu düzenleyen kişilerin istek ve taleplerine göre özel hazırlıklar yapılmaktadır.  Özellikle yabancı misafirler için yurtdışına doğrudan satış yapan ve bu misafirlerin İstanbul'da kaldıkları süreç içerisinde onlara online olarak sürekli destek veren profesyonel bir yapıdır.

Kaynak: https://www.istanbulclue.com/

Editör: Mustafa YILDIRIM