Eskişehirspor'un kurtuluşu mali disiplin, altyapı, şeffaflık, kalıcı gelirden geçiyor.

Mevcut yönetim bu saydıklarımı elinden geldiğince maksimum düzeyde yerine getirmeye çalışıyor.

Eskişehirspor Başkanı Mustafa Akgören Cumartesi günü basın karşında, Pazartesi günü de ESTV'de yapılanları, yapılmayanları, ödenenleri, yapılacakları, ödenemeyenleri şeffaflığı ile anlattı. Şeffaf olacağız iddiaları diğer yönetimlerde olduğu gibi lafta kalmadı.

Bu Eskişehirspor için önemli.

Tek eksikliklerinin kendilerini anlatamamak olduğunu yazmıştım. Uzun süre beklenip yapılan açıklamalar zaman zaman yönetimin aleyhine sonuçlandı. Açıklama ve bilgi paylaşımı sıcağı sıcağına yapılması en doğru yöntem olacaktır.

Belki de uzun süre aradan sonra ilk defa bir yönetim kalıcı bir gelir için düğmeye bastı. Bu da Eskişehirspor için çok önemli bir adım.

Bu yönetim gelmiş geçmiş en bahtsızı desek yanlış söylemeyiz.

Göreve geldiklerinden buyana Türkiye'de bir çok olumsuzluklar yaşandı, en önemlisi de korona belası. Buna rağmen bayrağı yere indirmediler.

O zaman ne yapılmalı Eskişehirspor'a ve yönetime destek verilmeli.

En kritik viraj transfer tahtasının açılması. Fazla vaktimiz yok.

Eskişehir'in top yekün ayağa kalkması gerekiyor.

Birlik olunursa üstesinden gelinecektir.

Yazımın sonunda şunu da belirteyim Kanlı Kavak ile ilgili yaptığım yayınlarda yönetime karşı çıktım. Hala bu tavrımı koruyorum. Oradaki hamle yanlıştı.

Bazıları soruyor, "Ne oldu da fikrin değişti, yönetime destek olmaya başladın" diyorlar. Ben kimseye destek olmuyorum. Yaptıkları yanlışları yazıyor, doğruların da yanında oluyorum. Hepsi bu...