Öyle bir yiyecek düşünün ki mutluluk hormonu salgılatıyor ve muhabbeti koyulaştırıyor. 7’den 70’e herkesin kalbini fethediyor. Damaklarda unutulmaz bir tat bırakırken hazzı doruklarda yaşatıyor. Yiyenler, bir daha yemek istiyor, vazgeçilmezler arasında yer alıyor.

Tabi ki, çikolatadan bahsediyoruz. Ancak basit bir çikolata değil! Yıllardır çikolata denilince akla tek bir yer gelir: Butterfly Çikolata. Birde yanında kahve içildi mi, bol muhabbetli 40 yılın sözü verilmiş olunur. Her kahveye eşlik eder. Antep fıstıklısından fındıklısına kadar her çeşidi bulunur. Yenildiğinde ise kalite kendini gösterir.

Neden Butterfly?

Hikayesi, ürünleri gibi dikkat çeken Butterfly, profesyonelliğin göstergesidir. 2005 yılında çikolata üretimine başlansa da 2006 yılında piyasaya çıkabilmiştir. El yapımı çikolatalar, zamanla herkese ulaşmış ve büyümüştür.

Nice ustaların emek verdiği Butterfly, unutulmaz çikolataların adresi olarak görülmektedir. Burada çikolatanın birçok çeşidini görmek mümkündür. Özellikle Madlen çikolata kutusu, büyük ilgi görmektedir. Birbirinden tatlı ve güzel çikolata kutularının uygun fiyatla sunulması müşterileri de memnun etmektedir.

Kısaca Butterfly Çikolata, memnuniyetin her aşamasını düşünmektedir. Ürünlerinde kaliteden taviz vermemekte, tasarımı göz ardı etmemekte ve fiyatların en iyisini sunmaktadır.

Farkı göstermek için bir varsayım yapılabilir. Özel günlerde yapılan sohbetler unutulmaz. Çikolatalar ağzı tatlandırır. Çikolata kutuları hatıra diye saklanır. O sevinçle bunlar fark edilmez ama Butterfly bunu düşünür. Unutulmaz anlar yaşatmak için lezzet şöleni sunar, uzun ömürlü çikolata kutuları tasarlar.

Butterfly Çikolata Fiyatları

Butterfly Çikolata, birbirinden lezzetli ve kaliteli çikolatalar ürettiği için fiyatları da merak edilmektedir. Fiyatlar hakkında belli tutarlar söylemek mümkün değildir. Çünkü çikolatanın üretim malzemeleri ve tasarımı, fiyatları etkiler.

Örneğin; hediye çikolata kutusu, Butterfly farkıyla tasarlanır ve üretilir. Talebe göre tasarımda farklılıklar yapılabilir. Burada fiyata değil kaliteye odaklanılması gerekir. Çünkü Butterfly, her şeyi düşünür.

Butterfly çikolataları hakkında bilgi almak için web sitesini inceleyebilir. Burada çikolataların görsellerini görerek fikir sahibi olabilir. Ayrıca fiyatlar da yazmaktadır. İletişim numaralarından merak edilen konular hakkında bilgi alınabileceği gibi hizmetlerden de hızlı bir şekilde yararlanılabilir.

Editör: Mustafa YILDIRIM