Odunpazarı Belediyesi, Büyük Zaferin 100’üncü yılını Çankaya Mahallesi’nde yaptığı “100. Yıl Odunpazarı Belediyesi- Rotary 30 Ağustos Zafer Parkı” ile taçlandıracak. Odunpazarı Belediyesi -Rotary iş birliği ile yapılan parkın açılışı, 30 Ağustos Salı günü saat 17.00’de törenle yapılacak.

Odunpazarı Belediyesi, Rotary iş birliği ile Çankaya Mahallesi’ne “100. Yıl Odunpazarı Belediyesi- Rotary 30 Ağustos Zafer Parkı” yaptı. Mustafa Özel Caddesi ile İznik Sokak arasında bulunan park, 17 bin 500 m2’lik bir alana sahip. Oturma alanları, seyir terasları, yürüyüş yolları ve çocuk oyun alanları bulunan 30 Ağustos Zafer Bayramı temalı parkta, Atatürk heykeli ve peyzaj düzenlemeleri ile oluşturulan Türkiye haritası yer alıyor. “100. Yıl Odunpazarı Belediyesi- Rotary 30 Ağustos Zafer Parkı’nın” açılışı, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nda saat 17.00’de törenle yapılacak.

 

ZAFER BAYRAMI BİR DİZİ ETKİNLİKLE KUTLANACAK

Odunpazarı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı bir dizi etkinlikle kutlayacak. 29 Ağustos Pazartesi gününden 2 Eylül Cuma gününe kadar toplumda farkındalık oluşturmak amacıyla Atatürk ve asker resimlerinin yer aldığı maketlerle Hamamyolu Caddesi’nde bir etkinlik düzenlenecek. “Zafere Doğru” sloganı ile gerçekleştirilecek etkinlik kapsamında; Atatürk ve askerlerin resimlerinin bulunduğu maketler, Hamamyolu’nda sergilenecek ve vatandaşlar bu maketlerle fotoğraf çektirebilecek. Ayrıca 29 Ağustos Pazartesi günü Prof. Dr. Cezmi Karasu, Yeşil Efendi Konağı Atatürk ile Bir Gün Müzesinde gençlerle buluşacak. Karasu, bu buluşmada gençlere kurtuluş mücadelesini anlatacak. Söyleşi 29 Ağustos Pazartesi günü saat 14.00’de gerçekleştirilecek.

 

“TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR”

Odunpazarı Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama etkinlikleri ile ilgili konuşan Başkan Kurt, “Büyük Zaferi bir dizi etkinlikle kutlayacağız. 30 Ağustos’ta ise 100’üncü yılını taçlandıracak bir park açılışı gerçekleştireceğiz ve bayramımızı kutlayacağız. Tüm hemşehrilerimiz açılış ve kutlama etkinliklerine davetlidir” dedi.

Editör: Mustafa YILDIRIM