Eskişehir'i başarıyla temsil eden Çağdaş Kolejliler Kadın Basketbol Takımı, Kadınlar Bölgesel Basketbol Ligi’nin 7. haftasında kendi sahasında Altınel Spor Kulübü ile karşı karşıya gelecek. Ligde emin adımlarla yoluna devam eden temsilcimiz Ankara ekibi karşısına mutlak galibiyet parolasıyla çıkacak.

Kadınlar Bölgesel Basketbol Liginde mücadele eden ve Eskişehir'i ulusal liglerde temsil eden tek basketbol takımı olan Çağdaş Kolejliler Kadın Basketbol Takımı, play-off yolunda önemli bir maça çıkıyor. 29 Ocak Cumartesi saat 18.00'de kendi evinde Altınel Spor Kulübünü ağırlayacak olan Potanın Perileri, müsabakadan galip gelerek play-off yolunda önemli bir adım atmak istiyor. 

TUNA: TÜM ESKİŞEHİRLİLERİ MAÇA BEKLİYORUZ

Eskişehir Teknik Üniversitesi Spor Salonunda gerçekleşecek kritik müsabaka öncesi açıklamalarda bulunan Çağdaş Kolejliler Gençlik Spor Kulübü Başkanı Doç. Dr. Yavuz Tuna, tüm Eskişehir halkını maça davet ettiklerini söyleyerek, “Eskişehir’i ulusal liglerde temsil eden tek basketbol takımı olan Çağdaş Kolejliler Kadın Basketbol Takımımız, ligde başarılı ilerleyişini sürdürüyor. Geçtiğimiz hafta Düzce’de aldığımız galibiyet sonrasında, kendi sahamızdaki maça daha motive çıkıyoruz. Kendi evimizde oynayacağımız son maç, takımımızın play-off’a kalması açısından büyük önem taşıyor. Eskişehirli sporseverleri, takımımızı desteklemeye davet ediyoruz” diye konuştu. 

PLAY-OFF ÖNCESİ SON MAÇ KASTAMONU’DA

Çağdaş Kolejliler Kadın Basketbol Takımı, Altınel maçını da kazandığı takdirde, play-off bileti için önünde tek maç kalıyor. Eskişehirli potanın perileri, play-off öncesi son maçında 6 Şubat Pazar günü Kastamonu’da İstiklal Yolu ile karşılaşacak.

Editör: Mustafa YILDIRIM