İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve Özel Çağdaş Okulları bando takımının önderliğinde yürüyüş gerçekleştiren yürüyüşe; İki Eylül İlkokulu, Atatürk Ortaokulu, Meserett İnel İlkokulu ve 1. Hava İkmal Bakım Merkezi İlkokulu katılım sağladı. Hamamyolu Sanat Köprüsü önünden başlayan ve Adalar Migros önünde sona eren 23 Nisan korteji, pandemi nedeniyle 2 yıl ara verilen bayram coşkusunu yeniden yaşattı. İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre de yürüyüşe katılarak çocuklarla yakından ilgilendi ve onları tebrik etti.

Dünya ülkelerini temsil eden kıyafetleriyle rengarenk görüntülere sahne olan Özel Çağdaş Okulları öğrencileri, vatandaşların da ilgi odağı oldu. Bando eşliğinde yürüyüşlerini gerçekleştiren öğrenciler, şehirde bayram havasının bir gün önceden başlamasını sağladı. 

BU COŞKU ÇOK KIYMETLİ

Özel Çağdaş İlkokul Müdürü Neslihan Sağnak, “2 yıl boyunca bayramlardan, bu coşkudan ayrı kalmıştık. Bu bayram bizim için çok önemli. Hem çocuklarımızın coşkusu ve heyecanı hem de yürüyüş boyunca vatandaşların göstermiş olduğu ilgi ve coşku bizleri çok mutlu etti. Çocuklarımızla gurur duyuyoruz” diye konuştu.

WhatsApp Image 2022-04-22 at 16.55.24WhatsApp Image 2022-04-22 at 16.55.30WhatsApp Image 2022-04-22 at 16.55.28

Editör: Mustafa YILDIRIM