Eskişehir Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Milli Eğitim Komisyon üyeleri; Eskişehir CHP Milletvekili Utku Çakırözer'i, CHP il binasında konuk ederek  ve çalışmalar hakkında bilgi verdi.
Eskişehir CHP İl Başkanı Sinan Özkar; Çakırözer'e, Eskişehir CHP İl Milli Eğitim Komisyonunun çalışmaları hakkında bilgiler vererek  ''Türkiye’de ilk kez, Eskişehir’de CHP İl Milli Eğitim komisyonun kuruldu. Bu komisyonumuz, Eskişehir'de eğitim konusunda çok verimli çalışmalar yaptı ve Eskişehir’deki tüm eğitim sendikalarını ziyaret ederek, eğitim sorunlarımızı kaynağında tespitler yaptı” dedi.
  Özkar, ''Fillandya’nın Milli  geliri bizden daha az olmasına rağmen, 15 yıllık araştırmalarda, mesleki ve sanat eğitimlerine ağırlık vererek çağdaş eğitimi ve milli gelirlerinin artmalarını sağladıklarını vurgulayarak, “ Türkiye'deki okulların fiziki yapılarından çok, öğretmen yetiştiren okullara ve mesleki, çıraklık eğitimine önem verilirse; üretimimiz artar, milli gelirimiz ,refah payımız yükselir. Kısaca çağdaş eğitime önem vermeliyiz'' diye konuştu.
CHP Eskişehir Milletvekili  Utku Çakırözer,  eğitimdeki sorunların ve isteklerin takipçisi olacağını ve CHP İl Milli Eğitim Komisyon üyelerinin çalışmalarından memnun olduğunu ifade ederek komisyon üyelerine teşekkür etti.
 
Editör: TE Bilişim