Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Eskişehir Yönetimi ve Dernek üyeleri ile “Kahvaltı Programı ve İstişare Toplantısı” nda bir araya geldi. Çalışkan, derneğimizi ziyaretlerinde MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Ak Parti Eskişehir İl Başkanı Av. Zihni Çalışkan  “MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Hakan Duman, Yönetimini ve üyelerini ziyaret ederek “Kahvaltı Programı ve İstişare Toplantısı” nda iş insanlarımızla bir araya geldik. Şehrimizin gündemi ve Şehrimizin geleceğine dair öneri ve taleplere çözüm önerilerimizi konuştuk, karşılıklı fikir alışverişinde bulunduk. Gösterdikleri misafirperverliği için MÜSİAD Eskişehir Şubesinin Değerli  Başkanı  Duman ve Yönetimine teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum”  dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesi Başkanı Duman, “Ak Parti Eskişehir İl Başkanı ve aynı zamanda Değerli üyemiz de olan Av. Zihni Çalışkan’ ın derneğimizi ziyaretinde şehrimiz ile ilgili istişarelerde bulunduk, karşılıklı fikir alışverişi yaptık. Eskişehir için birlik ve beraberlik çatısı altında yapılması gereken konuları konuştuk. Bu nazik ziyaretinden ve bilgilendirmelerinden dolayı Eskişehir ilimizin Değerli Ak Parti İl Başkanı Çalışkan’a teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi. Ayrıca “Kahvaltı Programı ve İstişare Toplantısı" na katılımlarından dolayı Ak Parti Kurucu İl Başkanı ve Değerli üyemiz olan Osman Yüksel’e, MÜSİAD Eskişehir Şubesi Kurucu Başkanı Harun Çetintürk’ e, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (OGÜ) bir önceki dönem Rektörü onur üyemiz Prof. Dr. Hasan Gönen’ e, Emekli Emniyet Müdürü Hüseyin Namal’ a ve Değerli üyelerimize ayrı ayrı teşekkür ederim. “ dedi

Editör: Mustafa YILDIRIM